2019 m. liepos 11 d., ketvirtadienis

Samsung galaxy note ekrano keitimas

Samsung galaxy note ekrano keitimas

Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Atliktiems remonto darbams ir pakeistai . SAMSUNG Galaxy N9Note taisymas. Toks taisymas apima: įskilusio, sudužusio ekrano , liečiamo stiklo keitimą , drėgmės pažeidimų šalinimą, krovimo.


Telefono ekrano keitimas. Sudužo tik įrenginio stiklas, tačiau ekranas liko sveikas? Mes galime pakeisti tik įrenginio stiklą. Taip pat atliekame baterijos, ekrano keitimo darbus. Atliekame ir kitus remonto darbus.


Nemokama gedimo diagnostika. Lietimui jautraus stikliuko keitimas. Ar telefono ekrano keitimas namų sąlygomis yra geras sprendimas?


Samsung galaxy note ekrano keitimas

Visi samsung galaxy note baterija Kaunas skelbimai - samsung galaxy note 4. Samsung telefonų remontas Vilniaus mieste. Kompiuterių ir telefonų taisymas. Spausdintuvų kasečių pildymas. Kaip viena iš didžiausių mobiliųjų telefonų atsarginių . Tai gali būti Jūsų ekrano stiklo keitimas ! Jį įsigiję lietuviai gaus dar ir patrauklią dužusio ekrano keitimo paslaugą. Ekranų ir lizdų keitimas.


Infinity Display: beveik nematomas rėmelis, visiškai stiklinis, ekranas nuo . Galaxy Note ir patirkite, ką gali aukščiausios klasės telefonas. O ekrano ir korpuso dydžių santykis išaugo nuo 6iki 8procentų. Super Amoled colio ekranas. Unikalus išlenktas ekranas suteikia vartotojams galimybę greitai . Akumuliatoriai telefonams. Apsauginės ekrano plėvelės.


Nustatymuose pasirinkite viso ekrano režimą ir mėgaukitės žaidimu. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo . Kokias žalas atlygina ekrano draudimas? Draudimas atlygina žalą tik: Keičiant įrenginio ekraną jam skilus, sudužus, išsiliejus ar atsiradus kitiems panašiems . Spigen SPG Liquid Air - Plonas apsauginis dėklas kuris išlaiko telefono originalų dizainą ir . P6P6T5lietimui jautrus sti. Pateikties nustatymų keitimas. Atidarykite telefono Nustatymų programą.


Palieskite norimą pakeisti nustatymą. Kad būtų rodoma daugiau .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai