2019 m. liepos 30 d., antradienis

Telefono stiklo keitimas kaina

Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų keitimas ir pardavimas. Samsung galaxy, samsung galaxy stikliuku keitimas , . Kaina proto ribose derinama arba domina keitimas i kitą telefoną. Greitai ir kokybiškai pataisė telefoną Ačiū už operatyvų, tvarkingą bei.


Yra telefonų modelių kuriems liečiamojo stikliuko pakeisti nėra galimybių, todėl jei.

Tačiau ne visos įmonės atlieka darbus kokybiškai. Mobiliųjų telefonų techninis centras atlieka garantinį ir negarantinį mobiliųjų telefonų. Toks taisymas apima: dužusio ekrano, liečiamo stiklo keitimą, drėgmės.


Sužinok taisymo kainą suvedęs sugedusio įrenginio pavadinimą ar modelį . Telefono stiklo keitimas yra kokybiškas. Tik išorinio stiklo keitimo kainos negalime nurodyti, nes tokios paslaugos neteikiame. Tačiau ekrano keitimas kainuos mažiau, jei vidinis LCD .

Garantinių, negarantinių telefonų taisymas - visos mobiliųjų telefonų taisymo paslaugas, patirtis virš metų! Greitas ir kokybiškas telefonų ekranų keitimas. Pakaitinis telefonas - NEMOKAMAI! PASLAUGOS PAVADINIMAS, PASLAUGOS APRAŠYMAS, KAINA (€). Nemokama diagnostika, Diagnostika nieko nekainuoja, jeigu klientas sutinka mokėti . Mūsų specializacija – telefonų remontas, telefono ekrano keitimas , telefono stiklo keitimas.


Pad stikliuko ir ekrano keitimas Stiklo kaina nuo eu Greta ir kokybiškai keičiame Apple iPad. Užregistruokite gedimą ir mes sutvarkysime Jūsų Nokia išmanųjį telefoną. Nurodyta kaina yra pilna remonto kaina. Negarantinių telefonų taisymas, korpusų, viršelių keitimas , priedų pritaikymas.


Apsauginių stiklų klijavimas. Kiek kainuoja pakeisti telefono stiklą? Skubus telefonu stiklu keitimas. Remonto kainos nurodytos bendrai už darbus ir dalis, yra preliminarios ir gali būti.


Apdrausto mobiliojo telefono ar planšetinio kompiuterio taisymas. Patirtis Mūsų meistrai vieni .

Norite sužinoti remonto kainą ? Nustatysime gedimą ir darbų kainą nemokamai, o remontą atliksime tik Jums. Taip pat galima įsigyti stiklo apsaugą, kuri klijuojama ant ekrano. Stiklo keitimas , nuo €. Sulieto telefono remontas (garantija nesuteikiama), nuo €. SIM kortelės lizdo remontas.


Ekrano keitimas , nuo €. Sveiki,suduzo stikliukas telefono Asus ZenFone laser ,ekranas nepazeistas. Sveiki,domina sony xperia zekrano keitimo kaina ,aciu. Huawei Pekrano ir galinio stikliuko keitimas.


Kitų įrenginių taisymas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai