2019 m. liepos 4 d., ketvirtadienis

Rankines elektronines svarstykles

Rankines elektronines svarstykles

Riebalų matavimo funkcija: Taip. Kaulų masės matavimas: Taip. BAGAŽO SVARSTYKLĖS ADE, Adler, Beper. RANKINĖS SVARSTYKLĖS 40KG. Pristatome rankines elektronines svarstykles.


Rankines elektronines svarstykles

Svarstyklės turi juodos spalvos ABS kor. Kern ir Ohaus gamintojų kišeninės ( rankinės ) svarstyklės. Elektroninės svarstyklės greitai ir tiksliai nustatys Jūsų . Itin patogios ir labai kompaktiškos elektroninės svarstyklės. Rankinės svarstyklės K741F Padidinti.


Ekranėlis su apšvietimu parodo, kiek sveria vienas ar kitas daiktas. Turime ir daug kitų praktiškų . Itin tikslios elektroninės graminės svarstyklės. Palaiko skirtingus svėrimo vienetus.


Namų apyvokos reikmenys internetu. Tai ne tik elektroninės svarstyklės , bet ir kainos skaičiuoklis, liniuotė, laikrodis ir termometras viskas-viename stiliuje. VOKIŠKOS BEURER kelioninės bagažo svarstyklės.


Pagrindinis - Matavimo prietaisai. ELEKTRONINĖS SVARSTYKLĖS. GALI RODYTI KILOGRAMAIS . Kelioninės svarstyklės Weighit iki kg, 10×7×7x cm.


Rankines elektronines svarstykles

Be to, jos yra universalios, patvarios ir lengvai . Dvigubo ekrano skaitmeninės svarstyklės, sveriančios iki 120lb 2oz skyriais. Gamintojas: Strike pro. Dažnai keliaujantiems sukelia problemų bagažo svėrimas, nes norisi įsidėti maksimaliai daiktų, bet neviršijant leidžiamo . Bagažo svarstyklės yra puiki ir praktiška, o svarbiausia originali verslo dovana Jūsų klientams,. Kūdikių svarstyklės BabyOno greitai ir tiksliai patikrins Jūsų vaiko svorį. BabyOno naujagimių kūdikių svarstyklės tai aukščiausia kokybės, patogus ir saugus . Kitos sveikatos priemonės.


Tikslus svorio matavimas Greitai pasveria net judantį mažylį Paskutinio svėrimo . Babyono svarstyklės kūdikiams ir vaikams - Specialiai suprojektuota svarstyklių konstrukcija leidžia . Rėžiai: 00€ - 00€. Tai - skaitmeninės elektroninės svarstyklės , pasižyminčios svorio stabilizatoriumi ir vibracijų slopinimu, užtikrinančiu tikslų mažylio svorio išmatavimą net ir jam . Asmeninės priežiūros technika - Buitinės svarstyklės. Neturiu namie svarstyklių ir svarstau, kokias pirkti. Ypač tinka sverti neišnešiotus kūdikius, kuomet vaiko svoris turi esminę reikšmę jo . BabyOno elektroninės kūdikių svarstyklės yra skirtos tikrinti vaiko svorį.


Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas. Apsilankyk Elektromarkt. Termometrai, laikmačiai, svarstyklės internetu: nemokamas pristatymas per 1-d.


Modelio numeris: 255Power Tiekimas: AAADisplay Type: LCDAccacy: 0. Rated Load: 1KGPaskelbimo . Galimybė išsaugoti iki 10 . Kad nelandžioti kaskart į didelę rankinę ar.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai