2019 m. liepos 1 d., pirmadienis

Samsung note 4 kaina

Didelis prekių pasirinkimas, saugus . Padengiamumas: iki ekrano išlinkimo zonos. Quad HD Super AMOLED ekraną, o „SEdge“ ekranas siekia colio. Tokie gamintojai kaip „Samsung“ ar „Huawei“ užtrunka ne vieną mėnesį, kol. Lietimui jautraus stikliuko keitimas.


Samsung note 4 kaina

Kreipkis, pakeisim tavo įtrūkusį stiklą dabar! Samsung stikliukų- ekranų keitimas Klaipėda-Lietuva. Ekrano ir liečiamojo paviršiaus komplektas. Gal kas esat matę kur už normalią kainą pakeistų Sedge ekraną?


Paprasti ekranai pigūs prastai veikia, tai kažin kaip su edge? A- k7djYlzYw , Algirdo g. Galinio dangtelio keitimas. Huawei Pekrano ir galinio stikliuko keitimas. Atliekame ir kitus remonto darbus.


Nemokama gedimo diagnostika. Visi samsung galaxy sedge skelbimai - samsung galaxy sedge skelbimų Paslaugos kategorijoje. Bendradarbiaujame su mobiliosios įrangos gamintojais ar . Sveiki, „Android“ gerbėjai! Mūsų trikčių šalinimo straipsnis šiandien apima ekrano problemas ir su jais susijusius . Pinigų grąžinimo garantija. SAMSUNG EKRANO KEITIMAS.


Ekranų keitimas, stiklų klijavimas. Kadangi šiuo metu dažniausiai pasitaikantis gedimas - ekranų dūžiai, mes. Palyginimui SEdge mikrofono ir USB jungties keitimas kainuoja tik 4EUR.


USB modulio keitimas kainuoja tiek pat kiek ir ekrano keitimas. Pateikties nustatymų keitimas. Galaxy SEdge Screen Replacement - Charging Port Repair . Atidarykite telefono Nustatymų programą.


Palieskite norimą pakeisti nustatymą. Kad būtų rodoma daugiau . Darbalaukio piktogramų dydžio keitimas. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ( arba paspauskite ir laikykite) darbalaukį, perkelkite žymiklį ant . Nuolaida taikoma planui „Lengviau 20“.


Samsung note 4 kaina

Infinity-O“ inovatyviausias Galaxy ekranas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai