2019 m. liepos 29 d., pirmadienis

Prekiu pristatymas is rusijos

Italija , ypač Milanas, ne vienam asocijuojasi su aukštąja mada. Italijos drabužių ženklai: Sąrašas, apžvalgos madingų drabužių vyrams ir moterims. Baone Maskvoje: už tuos, kurie nori atrodyti stilinga ir madinga adresas. Daugelis pasaulinių drabužių gamintojų gamina stilingus ir kokybiškus gaminius.


Jų dėka moterys, vyrai ir vaikai jaučiasi patogiai. Kiekvieną sezoną atrodo, kad .

Skirtingų stilių ir visoms moterims tinkantys moteriški drabužiai laukia Jūsų. STILINGI VYRIŠKI IR MOTERIŠKI DRABUŽIAI. Kaos“, „ Rinascimento“, „Mangano“, „Sandri Ferrone“ ir kitų žinomų Italijos gamintojų produkcija. Nauji moteriški drabužiai iš Italijos - mažmeninė prekyba. Drabužiai nauji - prekyba . Koršunovui skirta paroda: apsilankys ir su visuomene susitiks ir pats režisierius.


Parinktos geras dėvėjimosi savybes turinčios medžiagos. Italijos vyriški drabužiai , kurie prekės ženklai yra žinoma visame. Prada ( Prada ) - garsus italų prekinio ženklo, kuris yra stilingas vyrų rinktis.

Jūs apsiperkate Vokietijoje, Anglijoje, Lenkijoje, Prancūzijoje ar Italijoje , o mes Jūsų pirkinius parvežame į Lietuvą. Moteriškų stilingų striukių bei paltų išpardavimas! Italijos apatiniai drabužiai suteiks moterišką tobulumo siluetą. Be to, noriu, kad apatiniai atrodytų stilingi ir puošia mergaitę.


Nuo madingų akinių nuo saulės, iki modernių rankinių bei ryškiaspalvių batų – Italijos moterys žino, ko reikia, kad bet kuris drabužių derinys . Didžiulėse sandėlį primenančiose patalpose drabužiai , avalynė ir aksesuarai išdėlioti. Prekės į šią parduotuvę vilkikais atvežtos tiesiai iš Italijos. Sidonas - moteriški drabužiai kiekvienai dienai. Stilistas siūlo atsikratyti . Magabella – drabužiai iš Italijos.


Agmanta“ – tai stilingi drabužiai moterims, siekiančioms visada atrodyti . Trečiadienio vakarą stilingus vilniečius sudomino naujo drabužių salono. Ne veltui Italija nuo seno diktavo savo taisykles mados pasauliui“, . Vyriški darbiniai batai (žemi ir aukšti) Italija. Material: viscose, elastane. Fotografuota: KOKOS studijoje.


This product is IN OUR STORE . Parduodu, nes visgi per maži, pirkau ITALIJOJE ! Ieškote aukštos kokybės, stilingų ir originalių drabužių didmeninei prekybai?

Juk ne paslaptis, kad kiekvienais metais drabužių kainos Lietuvoje didėja, o pasirinkimas negerėja. Europos miestų, kur jinai ne tik puikiai praleido laiką, bet ir įsigijo stilingų drabužių ir aksesuarų. Daugiau įspūdžių iš Italijos.


Ką dėvėti šią vasarą: stilingi drabužiai , pagaminti iš natūralių audinių. Dėl šiltų orų suknelė dizaineriai siūlo iš Italijos ir Indijos medvilnės Popelinowy. Italija ir Ispanija vienija ne tik įspūdingas įvairių meno sričių palikimas ir. Aprangos kodas yra konservatyvus, tačiau drabužiai turėtų būti stilingi , gal net siūti . Atkurtų renesansinių drabužių autoriai – Italijoje veikiančios asociacijos „King Studio“ suvienyti mokslininkai.


Kokios yra stilingų itališkų batų pagrindinės tendencijos? Italijos dizaineriai karaliavo visose madingose ​​srityse: drabužių , batų, interjero, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai