2014 m. gruodžio 25 d., ketvirtadienis

Buitine technika vilniuje

Daugelį prekių turime savo parduotuvėje Vilniuje. UAB „TARNAS“ pagrindinė veikla yra prekyba buitine technika ir elektronika. Prekiaujame nauja ir nauja su išorės defektais nukainota buitine technika. Parduodame išsimokėtinai. Nuo šaldytuvų iki robotų siurblių.


Platus naujausios buitinės technikos pasirinkimas.

Buitinės technikos akcijos. Rinkitės patikimumą ir kokybės garantą. Pirkite internetu su pristatymu į namus arba atsiimkite prekes vienoje iš parduotuvių. Platus ir kokybiškų buitinių prekių asortimentas, palankiausios išsimokėjimo . Asortimentas atnaujinamas 2. Pirmiausia, reikia apsispręsti, kokia buitinė technika reikalinga: skalbyklė, džiovyklė, šaldytuvas, viryklė ar gartraukis.


Kiekvienas planuojame savo biudžetą , . Visa reikalinga buitinė technika vienoje vietoje. ELECTROLUX, BOSCH, SIEMENS ir kitų gamintojų buitine technika : šaldytuvais, šaldikliais, skalbimo mašinomis, .

Tai rubrika, kurioje pateikiamos įmonės, kurių pagrindinė veiklos sritis yra buitinė technika, jos pardavimas, remontas. Jei prekės netiks, galėsite ją grąžinti per dienų. Klaipėdoje buitine technika prekiaujanti UAB . Profesionalus buitinės technikos remontas, prekyba buitine technika. Jums patogiu metu atvyksime jūsų norodytu adresu Vilniuje. Elektronikos prekės internetu arba elektroninės prekės Vilniuje , Kaune, . Geros kokybės skalbimo mašinos, indaplovės, džiovyklės,orkaites, kaitlentes Vilniuje.


Nukainuota buitinė technika. Kviečiame apsilankyti naujoje GUT. LT parduotuvėje adresu: Savanorių pr. Didžiulis buitinės ir vaizdo technikos pasirinkimas Jūsų namams. Televizoriai, muzikos grotuvai, virtuvės technika, laisvalaikio prekės, smulki buitinė technika ir.


ADP Baltic, IĮ Verkių g. Vilniuje dirbantys remonto meistrai tvirtina, kad neretai, buitinės technikos gedimas atsiranda dėl vartotojų kaltės. Naudotojo vadovo neskaitai. Vilniuje galima prekes atsiimti ir patiems iš mūsų parduotuvės.


Nemokamai išnešame ir perdirbimui išvežame nebetinkamus naudoti elektros ir elektronikos prietaisus, seną buitinę techniką. Išvežimo paslaugą teikiame tik .

Esame buitinės technikos ekspertai. Darbas su buitine technika mums yra profesionalus pomėgis. Prekyba buitine technika Vilniuje. Lietuvos įmonių katalogas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai