2014 m. gruodžio 24 d., trečiadienis

Naujoku krikstynu uzduotys

Naujoku krikstynu uzduotys

Būtų įdomu sužinoti koks naujokų krikštas vyksta Jūsų darbe. Krikštynų žaidimų pagrindinis „kaltininkas“ – kūdikis arba vaikas. Mokytojų dieną – naujokų krikštynos. Taip jau gavosi, kad per pusmetį tų naujokų atėjo net 4. Taigi išvažiavome į kaimo sodybą, kur jų laukė krikštynos ir įšventinimas į pilnateisius kolektyvo narius.


Buvo ir kitų linksmų užduočių. Vėliau jie gavo metų . Sveikut sveikuteliai kreipiuosi i jus,nes noreciau isgirsti mintis jusu tai vat yra toks reikaliukas,atejo musu klase i nauja mokykla ir bus krikstynos. Rugsėjo dieną gimnazijoje vyko tradicinės naujokų krikštynos.


Dvyliktokai parengė tikrai šaunias, išradingas, kūrybingas užduotis. Kiekviena užduotis , su kuria teko susidurti šiuose pasaulio kampeliuose,. Turim mokykloje krikštyti devintokus.


Naujoku krikstynu uzduotys

Tema jau išrinkom - Antika. Gal turit kokių užduočių pasiūlymų? Nuaidėjo, nuskambėjo taip visų laukiamos naujokų krikštynos Adolfo.


Visos užduotys , linksmi ketvirtokų juokeliai ,net ir suvalgius . Naujoku krikstynos (1) Naujoku krikstynos (2) Naujoku krikstynos (3) . Akimirkos iš naujokų krikštynų. Sauliaus Sondeckio menų gimnazijos naujokų krikštynos prasidėjo bendrabutyje. Juos pažadino gimnazijos ketvirtokai.


Devintokų krikštynos mūsų mokykloje tapo gražia tradicija. Kiekviena klasė pagal iš anksto duotą temą turi paruošti prisistatymą. Ji prasitarė, kad anksčiau vykusių naujokų krikštynų mokyklos. Naujokai atlieka įvairias užduotis , tačiau jokių patyčių nepatiria, – kalbėjo . Gimnazijos naujokų laukė krikštynos. Naujokai nuoširdžiai atliko visas mūsų sugalvotas užduotis , atsakė į suktus klausimus ir išsipirko savo . Ir visa tai-šiandieninė naujokų krikštynų šventė.


Naktinė ekskursija, mokytojų išvyka į įvairiausius pasaulio kraštus, NATO kariai, naujokų krikštynų užduotys ir dar daugiau įdomybių- štai ką . Tada naujokų laukė įvairios užduotys : klasės draugą paversti . Kiekvienų mokslo metų pradžioje moksleivių namuose organizuojamos jau tradicija tapusios naujokų krikštynos. Naujokų krikštynos ir kalėdinis vakarėlis. Tai tarsi mokslo metų pradžios ritualinės . Paskaita 4-okams Kompiuteris mano veikloje.


Naujoku krikstynu uzduotys

Daukanto gimnazija, Šiauliai. Aštuonių naujokų laukė įvairias užduotys paruošę senbuviai su Egle ir MT pirmininku Roku priešakyje. Jaunųjų geologų “Kreidukai” būrelio naujokų krikštynos.


DELFI - Studentai pamažu žengia į naują fuksų krikštynų erą. Jie turėjo atlikti keliolika užduočių. Pavyzdžiui, rasti gilių, kurių .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai