2014 m. gruodžio 22 d., pirmadienis

Galinio vaizdo kamera veidrodelyje

Registratorius veidrodyje ir galine vaizdo kamera. Radarus pagal GPS duomenų bazę. Veidrodyje ne tik matysite realų galinį vaizdą , bet ir informaciją, skirtą kliūčiai perspėti. Bluetooth funkcija - galėsite atsiliepti, kalbėti ir girdėti iš prietaiso.


Kameros pagalba veidrodyje matysite galinį vaizdą.

Parkavimąsi taip pat palengvina jutikliai, . NEOLINE G-TECH Xtai panoraminis veidrodis su . FULL HD vaizdo registratorius su HD galinio vaizdo kamera. Vieno mygtuko paspaudimu galima perjungti galinį kameros vaizdą veidrodėlio ekrane ir naudoti parkavimui. STAR DAUGIAFUNKCINIS įrenginys veidrodyje. Liečiamas veidrodis su monitoriumi ir įmontuota kamera, galinio vaizdo kamera , GPS antena . Galinio vaizdo kamera su naktiniu pašvietimu.


Gali būti jungiama prie DVD grotuvo su LCD ekranu, monitoriaus, GPS navigacijos.

Skaitmeninis galinio vaizdo veidrodėlis skinasi kelią į serijinę gamybą ir. Maža ir lengva vaizdo kamera slypi patvariame korpuse, turinčiame . GPS moduliu, kuriame instaliuota . Neoline G-TECH X- tai, panoraminis veidrodis su vaizdo registratoriumi ir galinio vaizdo kamera. Vaizdo registratorius įmontuotas galinio vaizdo veidrodyje su galinio vaizdo kamera parkavimuisi. Su šiuo registratoriumi galėsite ne tik filmuoti savo kelionės.


LENGVŲJŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ GALINIO VAIZDO KAMERA. TAI VISKAS VIENAME: NAVIGACIJA, KAMERA, VAIZDO REGISTRATORIUS, . CTmodelio salone esantis galinio vaizdo veidrodėlis bus neįprastas. PREKĖ TIEKĖJO SANDĖLYJE. Vaizdas matomas kaip galinio vaizdo veidrodėlyje , su skale, padedančia įvertinti atstumą:. Elektra valdomi priekiniai ir galiniai langai.


Išmanusis galinio vaizdo veidrodėlis iš pažiūros niekuo nesiskiria. Jį į integruotą monitorių perduoda galiniame lange sumontuota kamera. Automobilio veidrodėlis su integruotu.


U-DRIVE MIRROR LT - Rearview . Priekinė kamera filmuoja 170°, o galinė 120° kampu, dėl to įvykus inciden.

Sistemai aptikus transporto priemonę kurioje nors nematomoje zonoje, „Note išorinio galinio vaizdo veidrodėlyje įsijungia dėmesio . HD Mirror Cam - lengvai prie galinio vaizdo veidrodėlio pritvirtinamas registratorius įrašo tiek vaizdą , tiek garsą, tad galite būti ramūs, kad kiekviena Jūsų . Galinis veidrodėlis – puiki ekrano vieta. Kėbulo spalva dažyti šoniniai galinio vaizdo veidrodėlių dangteliai. Tamsėjantis vidinis galinio vaizdo veidrodėlis. Dviejų zonų automatinė klimato kontrolė.


Didelis video registratorių pasirinkimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai