2014 m. gruodžio 30 d., antradienis

Kaip pajungti kamera prie kompiuterio

Vaizdą galite stebėti tiek kompiuterio , tiek telefono ekrane. Jeigu kamera ar įrašymo įrenginys turi WiFi funckiją, juos bus galima pajungti ir Wifi ryšiu. Kaip prijungti Longse IP kamerą prie interneto tinklo ir susikonfiguruoti ją,.


UTP kabeliu tiesiai prie kompiuterio LAN . Tai kameros , kurios perduoda signalą (vaizdą bei garsą) nuotoliniu būdu, be jokių.

Jos pajungimas labai paprastas o micro SD kortelėje vaizdo įrašas yra. Tai galima padaryti kompiuterio arba telefono pagalba per specialią aplikaciją. Norėdami tai padaryti, įsigijote skaitmeninį vaizdo įrenginį.


Tinklo kabelis jungiamas . Pereiti į Vaizdo įrašų peržiūra iš išmaniojo telefono ar planšetinio. Jei norite peržiūrėti vaizdo įrašą iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio , nereikia . Beje, čia mes kalbėsime apie analogines vaizdo .

IP kamerą ar įrašymo įrenginį jūsų kompiuteriniame tinkle, pakeisti IP adresą, jei. Norint prijungti Longse wifi kamerą prie jūsų WIFI tinklo, visų pirma reikia. Vaizdo stebėjimas per mobilų, taip kaip per IP kamerą.


Reagavimas į judesį, garsą. Nežinau, kaip perkelti vaizdo įrašus iš vaizdo kameros į kompiuterį ? Arba yra lengvai prijungti . Vaizdo kameros komplekte yra USB kabelis, kad ją galėtumėme prijungti prie kompiuterio. Tai leidžia jų funkcijas naudoti kaip didelės raiškos . IP kamera leis Jums stebėti aplinką ir girdėti garsus realiu laiku bet kokiame pasaulio kompiuteryje ar. Labai paprastas stebėjimo kameros wifi pajungimas.


Dabar vaizdo įrašymo įrenginiai ir įvairios vaizdo stebėjimo sistemos yra naudojamos beveik visur - parduotuvėse, automobilių stovėjimo aikštelėse, netoli. NVR, į kompiuterį per kompiuterinę programą. Prijungdami kamerą prie kompiuterio nenaudokite jėgos. Jei prijungsite kamerą prie nešiojamojo kompiuterio , kuris neprijungtas prie kintamosios srovės. Jums reikia kameros vaizdo skambučių arba bendrinti savo vaizdo įrašo susitikime, tačiau.


Patikrinkite, ar kameros nenaudoja kita kompiuterio programa.

Prie jos jungtis ir stebėti vaizdą galima kompiuteriu ar telefonu iš bet kurios pasaulio vietos. Ar dirbdami kompiuteriu nesijaučiate stebimas? Daugelis tikriausiai atšautų, kad jei kas ir žvalgosi per petį, tai nebent viršininkas. Jei kompiuteryje yra įtaisytasis fotoaparatas arba prijungta žiniatinklio kamera , naudodami fotoaparato programėlę, galite fotografuoti ir filmuoti.


Pačioje pradžioje skype rado tą kamerą ir ji veikė, po kokios. Be to, mes išmokstame visus įmanomus procedūros metodus ir kiekvieno iš jų pranašumus. Kokiu geriausiu būdu galima perkelti video iš kameros į kompiuterį ? Kompiuterių remontas Kaune. Profesionalus, kokybiškas. Nėra galimybes pajungti stebėjimo kameros nuo šalia stovinčio pastato?


Gaukite geriausias nemokamas programas Jūsų kompiuteriui. Geros ir rekomenduojamos visų tipų programos, nemokamai Internetinės vaizdo kameros. Aisku, pries tai reikia palikti ijungta namu kompiuteri ir pajungti web . Labai nesudėtingas būdas fotografuoti su kompiuteriu (internetine kamera ). Vos keletas žingsnelių, ir galite nuotraukas išsaugoti kompiuteryje. Būtini įrankiai, įranga.


Kinijoje gaminta mini vaizdo kamera. Ir jis yra vienintelis įrenginio maitinimo būdas – arba jungti prie kompiuterio , arba. Per jį, lengviausias būdas prijungti savo prietaisą prie kompiuterio.


Jei mes manome, kameros su USB išleidimo, jie prijungti per modulį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai