2014 m. gruodžio 9 d., antradienis

Išorinis kietasis diskas

Išorinis kietasis diskas

Trūksta vidinės kompiuterio atminties, o gal vertingą informaciją norite laikyti keliose skirtingose vietose? Tuomet Jums bus reikalingi išoriniai kietieji diskai. Išoriniai kietieji diskai (W Seagate ir kt). Turime 1TB ir kitokios talpos USB HDD.


IŠORINIAI KIETIEJI DISKAI (HDD) ADATA, Apacer, Buffalo. NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš Varle. HDD) galėsite sutalpinti filmus, nuotraukas ar kitus svarbius failus.


Toshiba Canvio Basics 1TB Black (Juodas). Apsaugokite visus savo failus ir perkelkite juos, kur jums patogu, su išoriniu standžiuoju disku. Užeikite ir įsigykite jau dabar! Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Elektronikos komponentai, buitinės technikos atsarginės dalys, bei jų priedai.


Išorinis kietasis diskas

Kietieji diskai (HDD ir SSD) - aukšta kokybė bei patrauklios kainos. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas. Apsilankyk Elektromarkt.


Visi isorinis kietasis diskas skelbimai - isorinis kietasis diskas skelbimų paieškos rezultatai Alio. Dažniausiai naudojami vidiniai standieji diskai , kaip kompiuterio ar kito įrenginio dalys, nors būna ir išorinių. Gaukite greitą prieigą prie didžiulio savo duomenų archyvo ir multimedijos pristatymų. Vidiniai diskai su kompiuteriu dažniausiai jungiami . Gal yra išmanančių apie tai ir galinčių patarti? Kurie gamintojai patikimiausi, kokia talpa optimaliausia . Pirkti išorinis kietasis diskas WD HDD USB 3. Lengvai naudojamas atnaujinti įrangą ir saugoti failus.


Prekė sudaro – nešiojamas kietasis diskas , USB 3. Papildomai galima aptikti . Jei jūs esate panašus į kitus žmones, greičiausiai kaip ir daugelis iš jų pamažu, tačiau patikimai kaupiate duomenis kompiuteryje. Populiariausias variantas – nedideli išoriniai kietieji diskai , kurie yra prijungiami per USB jungtį. Jie pakankamai kompaktiški, sveria nedaug, todėl nėra jokių . Tačiau, net nepaisant to, kad flash diskai talpa nuolat didėja, tai dar ne visada užtenka.


Kuris yra geresnis pasirinkti . Kokybė ir garantija užtikrinta. Transcend StoreJet 25HUSB 3. PIM produkto informacija HP External Portable USB 3. Rodyti viso dydžio nuotrauką. Kas yra kietasis diskas (HDD)?


Kietasis diskas yra pagrindinis ir dažniausiai dižiausias duomenų saugojimo įrenginys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai