2014 m. gruodžio 10 d., trečiadienis

Failu atkurimas po formatavimo

Atkurkite per klaidą ištrintus savo duomenis net jei jie buvo ištrinti iš šiukšliadėžės. Taip, atsitiktinio Greitasis formatavimas kaupiklio yra tikrai galvos skausmas, ypač kai jūs nepastebėjo, kad jūs turėjo daug svarbių failų kad prietaisas. Tokiu atveju ištrintų failų atkūrimas virs daug rimtesniu iššūkiu arba jų. USB laikmenos formatavimo pražuvusius failus.


Failu atkurimas po formatavimo

Galingas funkcionalumas, duomenų atkūrimas po formatavimo. Ką daryti jei netyčia suformatavote savo kietajį diską ir dingo duomenys? Lieka bandyti duomenų atkūrimo programas, iš kurių vieną - „Disk Drill“ - teko. Scan“ bandant atkurti po USB rakto formatavimo ten saugotas „PowerPoint“ . Sveiki norejau paklausti ar yra programa, ar kazkoks budas atstatyti po formatavimo butent tuos failus kurie tarkim buvo folderyje DARBAI ? Iš tikrųjų, ištrintų failų atkūrimas nėra sudėtingas uždavinys, ir dėl to yra daug.


Remo failų atkūrimo programinė įranga gali ištrinti ištrintus failus visais. Prieš pradėdami aprašyti „flash“ atminties atkūrimo procesą po formatavimo , reikia. Norėdami išbandyti RS skaidinio atkūrimo galimybes, . Taigi, mes turime profesionalią programą, kuri leidžia atkurti duomenis, kurie buvo prarasti dėl įvairių priežasčių - formatavimo , sugadinimo, failų ištrynimo. Norton Unerase“ atkuria ir iš dalies išsaugo bei praranda formatavimo duomenis. Nepavykęs failų perdavimas, pasibaigęs duomenų praradimu.


Failu atkurimas po formatavimo

Netyčinis USB rakto formatavimas. Jei duomenys buvo prarasti dėl klaidų, formatavimo ar atsitiktinio. PC Inspector “ failų atkūrimas yra nemokamas ir palaiko rusų kalbą, tačiau . EaseUS“ duomenų atkūrimo vedlys – programinė įranga įvairių tipų duomenims atkurti.


Programinė įranga palaiko kietuosius diskus ir failų sistemas skirtingų tipų. Ankstesnės versijos yra failų arba aplankų kopijos, kurias „Windows“ automatiškai įrašo kaip atkūrimo taško dalį. Trūksta: formatavimo Kaip atkurti failus iš suformatuoto disko. Tuomet klausimas, kaip atkurti duomenis po formatavimo , bus daug rimtesnis. Taigi, patikrinkime, ar ši failų atkūrimo programa yra tokia gera, kaip jie sako . Mokymas: jei yra elektros energija, galite iš naujo paleisti kompiuterį neuždarydami taikomosios programos, arba programa netikėtai uždaroma, naudokite . Ištrintų duomenų atkūrimas.


Failu atkurimas po formatavimo

Jei jų praradimo priežastis buvo disko ar jo formatavimo problemos, rasti failai bus aplanke . Universalūs ištrintų failų atkūrimo būdai. Nereikia rašyti failų ar diegti programų į standųjį diską ar USB atmintinę, kurioje yra. Failų atkūrimas po formatavimo. FAT ir NTFS skaidinių formatavimo. Formatavimas ištrins visus diske esančius failus ir sukurs naują FATfailų sistemą.


Programinis arba techninis profesionalus duomenų atkūrimas iš SS HD USB. Kompiuterio duomenų atkūrimas. Duomenų laikmenos failų atstatymas. Windows” sistemoje integruota formatavimo įrankiu, o su . Tai gali būti dėl disko formatavimo , disko praradimo, programinės įrangos gedimo,. Mac“ failų atkūrimo programa gali atkurti bet kokį failą, kuris yra jūsų . Windoze net neskaitė o liepdavo formatuoti tik.


Jokiu būdu nebandykite jo formatuoti. Tokioje situacijoje pati flash atminties mikroschema yra nepažeista ir po sėkmingo duomenų nuskaitymo ją galima . Kartais būna klaidingos informacijos ar formatavimo ištrynimo, o diskas gali saugoti svarbius duomenis. Failu atstatymas po formatavimo - Uždarbis. Sonne Flash Decompiler 5. Visi savo kompiuteriuose laiko begales . SSD failų atkūrimas yra dar sunkiau.


Kaip žinote, yra pilnas ir greitas diskų formatavimas. Naudodami šią funkciją galite visiškai išvalyti duomenis iš .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai