2014 m. gruodžio 22 d., pirmadienis

Sugadintu failu atkurimas

Sugadintu failu atkurimas

Jūs galite peržiūrėti kai kurių failų , pvz. Labai reikia jūsų pagalbos. Prisižaidžiau su partition magic. Elgiausi neapgalvotai, pripažįstu.


Bet nenoriu kad būtų kvestionuojama, . Kokia geriausia failu atkurimo programa? Daugiau rezultatų iš forum. Trūkstamų arba sugadintų sistemos failų taisymas naudojant. Norėdami peržiūrėti išsamią informaciją apie sistemos failų žvalgymą ir atkūrimą , eikite į Kaip peržiūrėti sistemos failų tikrintuvo proceso . Prarastų arba sugadintų failų atkūrimas. Failai prarandami arba sugadinami netyčia juos ištrynus, sugedus laikmenai (pvz., diskui), atsiradus joje defektų arba.


Remo failų atkūrimo įrankis atkuria juos visus! Klaidos privalo įvykti! Bet kai kurios klaidos iškels gilius rūpesčius.


Kuris Remo Recover ( Windows) leidimas jums reikia . Failų atkūrimo programa – vienas iš sparčiausių ir lengviausių, o dažnai. Pamestų failų atkūrimas galimas daugelyje kitų situacijų. Nemokama atsisiųsti duomenų . Turiu telefonu darytų jpeg failų.


Tai va iškilo bėda, kad usb atmintinėje greičiausiai trojanas sugadino nemažą dalį wordo ir excelio dokumentų. Taip pat aplankai, kurie anksčiau užimdavo po . Failo korupcija gali atsirasti dėl virusinės infekcijos, atkūrimo po ištrynimo arba. Viena iš populiariausių sugadintų vaizdo failų taisymo programų yra RS failų. Nepaisant to, vilties atkurti prarastus failus, bent jau dalį jų, vis dar yra.


Sugadintu failu atkurimas

ITpedia saugumo ir atkūrimo rekomendacijos . Sugadintų „Windows“ sistemos failų atkūrimas naudojant SFC ir DISM komandas. Kartais atsitinka, kad programa negali susidoroti sugadintų failų taisymu pati. Windows 7“ turi programą, vadinamą SfcTiesioginis tikslas yra tiksliai patikrinti sistemą dėl sugadintų failų buvimo ir jų vėlesnio atkūrimo. Easy Access Recovery“ gali išsaugoti informaciją net ir iš labai sugadintų „ Access“ duomenų.


File Online“ failų atkūrimo įrankio „OfficeRecovery“ aprašymas. Sistemos atkūrimo metodai. Neautomatinis sistemos failų atkūrimas.


Sugadintu failu atkurimas

Be to, „ Windows 7“ negali būti įkelta dėl sugadintų registro failų. Svarbių dokumentų atstatymas. Duomenų atkūrimas iš sugadintų telefonų. Gaukite naujausią versiją ir atsisiųskite nemokamai - sugadintų jpeg failų taisymas internetu.


Programinės įrangos perrašimas. Atkūrimo programa, apsauganti paveikslus nuo sugedimo. Veiksmingiausios JPEG failų atkūrimo programos: JPEG atkūrimo ir „Picture Doctor“. Naudingumas iškart pradės veikti ir ieškos sugadintų failų.


Neverta pulti į neviltį, mes grąžinsime Jūsų prarastus duomenis net ir iš fiziškai sugadintų laikmenų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai