2014 m. gruodžio 3 d., trečiadienis

Minkštas kampas su miegojimo mechanizmu

Jei pas jus dažnai lieka nakvoti svečiai, o jūs neturite laisvos lovos – puikus sprendimas pasirinkti svetainės kampą su miegojimo mechanizmu bei patalynės. Parduodamas naudotas Neiser firmos minkštas kampas. Minkšti kampai jaukiems namams. Pristatymas visoje Lietuvoje, galimybė pirkti. Beveik visi minkšti kampai turi miegojimo funkciją ir yra su patalynės dėže.


Stilingas ir šiuolaikiškas baldas.

Paieškos rezultataiIeškota: minkštas kampas su miegojimo mechanizmu. Rekomenduojami viršuje. Rūšiuoti pagal atitikimų užklausą . Matmenys : 2x 1cm. Privalumai: Mechanizmo dėka lengvai transformuojamas į miegamą vietą. Nepraleiskite progos įsigyti!


Universalus minkštas kampas Livio, . Modernūs svetainės kampai jūsų interjerui.

Platus pasirinkimas, geros kainos. Modernaus dizaino minkštas kampas puikiai tinka vertinantiems praktiškumą ir patogumą. Kampas yra universalus, galima. Patogus transformacijos mechanizmas delfinas be vargo leis kampą paversti patogia lova miegojimui. Su miegojimo funkcija ir patalynės dėže.


KAINA: 6€ su pristatymu❗ Galimas pirkimas išsimokėtinai - SB Lizingas. Parduodu modernų minkštą kampą su miegojimo mechanizmu ir patalynės dėže. Puikios būklės, su garantija. Dėl pakeliamojo miegamojo mechanizmo grindų danga nesibraižys, spyruoklinis pagrindas.


Išmatavimai : 284x183cm. Miegama dalis: 134x2cm. Kaina 7Eur Turim sandėlyje . Naujausios technologijos, patikimos ir šiuolaikiškos miegojimo ir relakso funkcijos, platus. Klasikinio dizaino, minimalių matmenų minkštas kampas su miegamu mechanizmu ir patalynės dėže.


Papildoma informacija: Automatinis išskleidimo mechanizmas. Gobelenas, Išlankstomas miegojimo mechanizmas , patalynės dėžė. Baldas bus pristatytas . Kampinė sofa su miegojimo mechanizmu ir dėže patalynei (Gobelenas) išperkamosios nuomos būdu.

Tai kasdienio naudojimo, modernaus dizaino minkštas kampas su patogiu, paprastu miegojimo mechanizmu , patalynės dėže. Tai gaminys pasižymintis savo . Sofa lova Chester su šezlongu. Paprastas miegojimo mechanizmas nesudėtingai išsiskleidžia, o šezlongas turi ir daiktądėžę, kurioje galėsite paslėpti patalynę . Lengvai atidarytas kampas greitai pasidarys jūsų mėgstamiausia lova.


Natūralios odos kampas su miegojimo funkcija. Medžiaginiai baldai papildys kambarį išskirtiniu jaukumu, odiniai kampai. Parduodu dviejų ir trijų vietų odines sofas ( be miegamojo mechanizmo ). Saugus užrakto mechanizmas Patogi nulenkimo pozicija, vaikas pats gali išlipti iš lovos, Šias.


Apsauga yra labai minkšta , patogi, laidi orui ir atspari vandeniui. Galite užapvalinti čiužinio kampą ar visą čiužinį, turėti minkštesnę - kietesnę pusę, rinktis spalvų .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai