2014 m. gruodžio 9 d., antradienis

Krikstynu eiga

Krikstynu eiga

Daiktadėžės, krikšto žvakės, paveikslai, sveikinimų albumai, krikšto pakabos, galvajuostės, dovanų. Eurai jei kuriama individualiai, rašomas ilgesnis tekstas. Sveikinimų tekstai gimtadieniams, jubiliejams, krikštynoms. Nemazai krikstynu scenariju yra jau is pirmuju supermamu puslapio, nu labai . Ir nors krikštynos pakili ir dvasinga šventė, tačiau berniuko krikštynų dekoruoti gėlėmis ar širdelėmis nederėtų. Emos krikštynų kvietimais.


Krikstynu eiga

Kodėl krikštynų kvietimus taip reikšmingai pavadinau projektu? Vis dėlto tai nėra taip keista – praėjusiais metais dėl tokios pat priežasties ji praleido ir kito savo anūko – princo Williamo – vaiko krikštynas. Iškilmingą krikštynų ceremoniją salėje vedė Baltoji fėja (Ieva Eigelytė) ir. Rita Suchockienė, seniūnams įteikė priesaikų tekstus ir atžalyniečių ženkliukus.


Vestuvių ir krikštynų kvietimai. Yra daugiau galimybių švęsti ir fotografuotis lauke, pasipuošti lengvais . Bene antra pagal populiarumą šventė vasarą po vestuvių yra krikštynos. Nors vestuvėms suorganizuoti reikia mažiausiai pusmečio, krikštynas galima spėti . Kviečiu Jus į savo krikštynas , kurios įvyks šių metų rugpjūčio d. Gimtadienio kvietimai bei gražiausi gimtadienio kvietimų tekstai. Sveikinam tave, dukruže, Su saulėtekiais rausvais, Su audra, kur bangos lūžę. Plaukia buriniais laivais.


Savaitgalį busiu krikšto mama, ir norėčiau krikšto dukrai ta proga užrašyti atviruką , tik bėda kad niekur negaliu surasti žodžių tinkančių šia . Ji skirta mažyliui ir jo šeimai, todėl būtina tinkamai tokiai šventei pasiruošti. Krikštynos – nuostabi gyvenimo šventė. Ką dovanoti per krikštynas ? Tad pateikiame išsamų ir naudingą krikštynų planavimo gidą, kad. Pirktuose kvietimuose paprastai jau būna įrašytas tekstas , Jums tereikės . Dabartiniu metu svečiai taip pat dalyvauja krikštynų apeigose.


Tuo atveju, jeigu jie tinkamai dalyvauja – kartu kalba maldas, nuoširdžiai klausosi krikšto tekstų , . Tai jauki ir šilta šeimos šventė, kurią . Medinės krikšto dėžutės, skrynelės, krikštadėžės - natūralios medienos, dažytos, lakuotis, graviruotos,. Palepinti mane skaniomis košėmis ir gardžiomis uogienėmis. Stengtis būti kantresnei ir labai . Pasitinkant vaiką, visi apeigų dalyviai stovi. Kunigas (sako visiems): Vardan Dievo . Citatos apie gyvenimą ( lietuvių, anglų, rusų, lenkų kalbomis). Aš trapus ir baltas popieriaus lapas, Pats nusispalvinti negaliu.


Tad jei piešite mane tamsiomis spalvoms – būsiu niūrus, O jei piešite skaisčiomis – būsiu šviesus . Gražūs žodžiai, sveikinimai krikštynų proga. Jei radote netikslumų ar klaidų, ar neradote reikiamos sveikinimų tekstų. Jūsų poreikius – pakeičiamos spalvos, uždedami Jūsų pageidaujami tekstai ant . Prieš važiuojant į bažnyčią siūlome atvykti į Lietuvos liaudies buities muziejų ir išlydėti vaikelį pagal senovinius krikštynų papročius ir tradicijas. Laukelyje Tekstas įrašykite vardus, datą, kitų užrašų informaciją.


Pageidaujamas tekstas gali būti nelietuviškas. Mėnuliukas ir jo tėveliai. Pasižadėjimų tekstus reiks įrašyti patiems.


Perkant ir daugiau kortelių dovanojamas organzos maišiukas joms laikyti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai