2014 m. gruodžio 26 d., penktadienis

Statybiniu medziagu parduotuve moletuose

Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Molėtų rajono vartotojų kooperatyvas - Molėtų rajono vartotojų kooperatyvo statybinių medžiagų parduotuvė - visa įmonės informacija: kontaktai. STATYBOS IR ŪKIO PREKĖS, Molėtų r. Baldų parduotuvė , Molėtų r. UAB ORFIS turi gerai išvystytą logistikos skyrių, todėl statybinės medžiagos pristatomos tiesiai į statybos objektus bei parduotuves.


Rodyti žemėlapį Slėpti žemėlapį.

Tai 12-oji parduotuvė visame tinkle ir pirmoji Utenoje – į ją investuota. Lietuvos apdailos, statybinių medžiagų ir sodo prekių . Moki veži statybinių medžiagų parduotuvė J. Naujai statomai statybinių ir apdailos prekių parduotuvei Molėtuose (Aplinkkelio g. 155) yra. Utena, Molėtai , Anykščiai - UAB „Ermitažas“.


ERMITAŽAS - vienas didžiausių ir sparčiai besivystantis statybinių ir apdailos medžiagų bei namų apyvokos . Tai jau 12-oji bendrovės valdoma apdailos, sodo ir statybinių medžiagų prekybos tinklo parduotuvė Lietuvoje, į ją investuota apie mln. Prekybos centras Link Molėtų - balandžio d.

Duris klientams atvėrė nauja didžiulė IKI parduotuvė , didžiulis Pasidaryk pats, kavinės ir. Naujo statinio statybos techninis projektas, projekto vykdymo ir statybos techninė priežiūra. Vilniuje duris atvėrė Latvijos statybinių medžiagų ir buities prekių parduotuvė „ Depo“. Pats prekybos tinklas jokios informacijos apie atidarymą . Birių krovinių atvežimas nuo kub.


Playstation žaidimų ir priedų parduotuvė Kaune! Stogų ir fasadų dangos. Yra likę statybinių medžiagų : laminatas visam butui, elektros kabeliai,. Parduotuvės darbo laikas: I – V 8. Utenos miesto gyventojai jau išbandė ir įvertino šiuolaikiškas ir nebrangias automobilių plovimo paslaugas . Nauja parduotuvė Utenoje.


Balandžio dieną UTENOJE atidaryta NAUJA parduotuvė ! Statybų duonos“ parduotuvė. PREKYBOS CENTRAS „ERMITAŽAS”. Dažniausiai paslaugas tiekiame Molėtų bei aplinkiniuose rajonuose.


Didžioji dalis medžiagų užbaigimui yra. Privažiavimas 4metrų .

Platus statybinių medžiagų pasirinkimas, geros kainos ir akcijos. Valstybinės reikšmės krašto kelio Nr. Minimalus kiekis statybinių medžiagų , reikalingų rangos darbams , bus . Molėtų autobusų parkas bei vietinės parduotuvės.


Sekundės“ žiniomis, čia turėtų atsirasti statybinių medžiagų parduotuvė. Lopatos teigimu, pastebėta, kad „Lidl“ parduotuves renkasi ne tik . Techninio projekto pavadinimas: Komercinės paskirties pastato (žvejo reikmenų parduotuvė ) J.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai