2016 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Deveti rubai urmu is norvegijos

Deveti rubai urmu is norvegijos

Pastoviai prekiaujame ir vežame nerūšiuotų dėvėtų . Norvegiški dėvėti drabužiai urmu. Gavome naują siuntą dėvėtų rūbų iš Škotijos. Originalas (door to door). Rūbai nerūšiuoti,šeimyniniai maišai.


Deveti rubai urmu is norvegijos

Raktažodžiai: drabužių ir avalynės didmeninė prekyba, dėvėti rūbai urmu , dėvėti. Is kitos puses – tai parodo, jog nauju drabuziu neiperkame arba tie deveti yra gerokai kokybiskesni . Dėvėti rūbai urmu Šakiuose ir Klaipėdoje. Ieškote patikimo dėvėtų . DEVETI NORVEGISKI RUBAI IS PIRMU RANKU(NERUSIUOTI) KILOGRAMO KAINA LITAI, YRA GALIMYBE ATSIRINKINET PACIAM . Be tarpininku, didesnius kiekius . Prekiaujame didmena tonomis, mažiausias . Domenas parduodmas rayti su kainos pasilymais el patu: deveti rubai urmu i kotijos. Prekyba urmu iš sunkvežimio. Didmeninė prekyba nerūšiuotais dėvėtais rūbais (originalu) iš ŠKOTIJOS ir NORVEGIJOS.


Stock – žieminiai rūbai ! Puikios bukles ir nauji drabuziai urmu mergytei! Nauji rūbai urmu – galimybė ne tik sutaupyti, tačiau ir praplėsti smulkųjį. Deveti rubai maisais visa para. Parduodami šeimyniniai rūbai iš Anglijos urmu.


Dirbame kiekvieną dieną, tik sausį-vasarį užsidarome. Juk esu kuklus ir darau kad tokiu likciau, nesiruosiu deveti kaukiu kad. Išaugti drabužėliai urmu.


Siuntinio turinys įvairus (avalynė ir DEVĖTI rūbai )Koks bus taikomas muitas. Kokybiski deveti drabuziai urmu is Svedijos, nerusiuoti- seimyniniais maiseliais. Nerūšiuoti dėvėti drabužiai pakuojami į maišus po 70-kg, rūšiuoti drabužiai po 35-kg.


Deveti rubai urmu is norvegijos

Pigiai rūšiuoti drabužiai urmu. NEMOKAMAS PRISTATYMAS +370655102.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai