2016 m. gruodžio 12 d., pirmadienis

Rankdarbiu parduotuve akropolyje

Rankdarbiu parduotuve akropolyje

Dėl prekės užsakyko ir pristatymo termino klausti žinute arba telefonu. Reikės steigti plazmininkų klubą :D ,patirtis parodys kiek reikia ko pjaunant, kartais taupyti nėra kaip,kai reikia pjauti surūdijusią ir šlaku . Priedai Apklijavimo pl? CUTTER skirtas naudoti . Kontaktinio suvirinimo ? Pjovimo įrankiai Rokiškio m. Beveik baigtas gaminti plazminio pjovimo stovas. Beliko tik sutikslinti aukscius ir sumazinti.


Rankdarbiu parduotuve akropolyje

Unsubscribe from vvidas66? Pristatymas visoje Lietuvoje. Galime pjauti nuo 2mm iki . Suvirinimo ir plazminio pjovimo aparatai.


IMS FLEX 280A CEL (be priedų ). Kaip ir bet kokių kitų pjovimo procesų atveju plazminio pjovimo kokybei įtakos turi daugybė veiksnių. Oficialus atstovas Lietuvoje Euroweld Group. Aukščiausios klasės plazminio pjovimo aparatai. Hypertherm Powermax šaltinių pardavimai Lietuvoje.


Rankdarbiu parduotuve akropolyje

Invertorinis plazminis pjoviklis „FancutMost“ naudojamas pjauti iki mm storio metalą oro plazmos srove. Aparatas komplektuojamas su pazminiu degikliu . Inverterinis plazminis pjovimo aparatas DEDRA 40A. Elektrodų džiovinimo krosneles, reduktoriai, degikliai, priedai vamzdžių suvirinimui ir kita. Daugiau apie plazminio metalo pjovimo aparato nuomą . Metalo apdirbimo, suvirinimo įranga,. Darbo laikas ‎: ‎I-V 7. ESAB gali pateikti visas reikalingas suvirinimo apsaugas ir priedus.


Statybinės konstrukcijos. Modulio PT-priedus galite įsigyti iš savo “ESAB” prekybos agento. Sriegikliai, grąžtai, frezos ir kt. Jis gali būti plačiai naudojamas įvairiuose srityse. Būkite tikri, kad didmeninė didmeninė plazminė dujų pjovimo mašina.


Elektrinę spintelę, išilginius ir skersinius variklius ir priedus. Plazminiai pjovikliai . Oru aušinami plazminio pjovimo degikliai ABICUT ypač tinka plazminiam pjovimui. Betono sienų pjovimas Plieninis pjūvis yra plačiai naudojamas statybos.


Tai didesnis pjovimo pajegumas nei bet kurio kito irenginio šioje klaseje!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai