2016 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Kaip padidinti kompiuterio greiti

Tiesioginio diegimo programa. Pagrindinio kompiuterio apsaugos nuo įsilaužimo. Tokiu būdu programa suranda ir ištrina visus kitų programų, naršyklių ir . Norint ištrinti kokį nors failą ar programą iš kompiuterio turite žinoti ar ta programa nėra svarbi jūsų.


Paspauskite ant programos.

Programinė profilaktika, Laikinų failų pašalinimas, rejestro valymas ,. Programinės įrangos diegimas, Rezervinio kopijavimo programos įdiegimas ir nustatymas. Operacinėje sistemoje pasirodė naujas kompiuterio valdymo įrankis. Windows ” programinės įrangos perrašymas ir.


Bet spalio 10-osios atnaujinimas bus ypatingas – ir net dėl dviejų priežasčių,. Kompiuterio priežiūra su programa CCLEANER. Patarimai, kaip patikrinti nešiojamojo kompiuterio , telefono ar planšetės.

Chrome gali sinchronizuoti duomenis tarp kompiuterio , telefono ir . Nemokama programinė įranga kompiuterio valymui nuo šiukšlių. Buvo sukurta nauja programa , skirta kompiuteriui valyti iš nereikalingų ir laikinų . Viena dažniausių problemų – kompiuterio sulėtėjimas po tam tikro laiko. Taigi po kurio laiko ten susidaro taip pat nemažas kiekis failų.


CCleaner“ (Computer Cleaner – kompiuterio valymo priemonė). Visa tai atsitinka tol, kol geras pavasario valymas pašalins netvarką. Skirtumas tarp jūsų namų ir kompiuterio spintos yra tas, kad jūsų kompiuteris gali pridėti . Pereiti į Išvalykite negaliojančius registro įrašus iš kompiuterio. Po nuskaitymo programa nustato kompiuterio „sveikatos“ rodyklę ir siūlo taisyti.


Kenkėjiškų programų valymo programos gali išspręsti vėlavimo ar . PC Health Advisor – tai kompiuterio optimizavimui skirta programa , kurią. Jūsų registro valymas nepadės. Taip pat pamatysite kiekvienos paleisties programos Pradinis poveikis - mažą, vidutinį arba aukščiausią.


Valymas jūsų registro nepadės. Paleidimo programos tvarkyklė turėtų būti lengviau suprantama nei kiti paleidimo programos vadovai.

Disko valymo programos naudojimas. Svarbu būti atsargiems, nes netinkamos programos pašalinimas gali sukelti problemų. Yra trys pagrindinės priemonės, kurias naudoju kenkėjiškoms programoms valyti. Tai jis „pakimba“, tai nepasileidžia reikalinga programa , neįsijungia, apipuola tie.


Jeigu patinka šita programa , siūlome atsisiųsti jai papildą. Esat pastebėję, jog kompiuteris kažko pradėjo ilgiau krautis? Tiek kartų kiekvienas žmogus “persteli” per dieną. Norint pagreitinti kompiuterį, rekomenduojama sistemos bloką valyti nuo dulkių bent kartą per tris mėnesius.


Kaip pašalinti kenkėjišką programą iš nešiojamojo kompiuterio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai