2016 m. gruodžio 6 d., antradienis

Ekologisko maisto parduotuves vilniuje

KVIEČIAME Į BIBLIOTEKĄ. Spausdinti informacijos ištekliai: per 4tūkst. Dar vaikystėje savo ateitį planavusi sieti su aktoryste, Agnė Kaktaitė dalinasi prisiminimais.


Tikriausiai, kad priežastis, kodėl tapau aktore, atėjo . Ar Šiaulių universiteto bibliotekos spaudiniais gali naudotis visi norintys?

U bibliotekos spaudiniais skaityklose gali naudotis visi norintys. Priešmokyklinukų ekskursija į biblioteką. Prienų Justino Marcinkevičiaus viešoji biblioteka sulaukė svarbių svečių – ją aplankė Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos priešmokyklinio ugdymo grupių . Susipažinkite su renginiais, kuriuos jums siūlo Lazdijų bibliotekos bendruomenė.


Aplankykite virtualiai Lazdijų biblioteką , o po to - užsukite pas mus. Dom kulture i biblioteka. Centrinė biblioteka įsikūrusi unikaliame XVI a.

Tai lėmė, kad pastate daug laiptų, pakopų, siaurų praėjimų, durų. Kauno kolegijos bibliotekos ir informacijos išteklių centro tinklalapis. Norime Jus informuoti, kad nuo šiol į biblioteką galite patekti įprastu būdu – pro pagrindinį įėjimą.


Vykstant Respublikos gatvės tvarkymo . Klaipėdos miesto savivaldybės viešosios bibliotekos Meno skyriuje (J. Janonio g. 9). Ilonos Stančikienės koliažų parodos „Identitetas“ . Kviečiame šeimas turiningai praleisti laiką bibliotekoje. Nors šis šeimadienis skiriamas tėčiams ir vaikams, atsiveskite ir mamas, močiutes ir senelius, draugus ir . Smalsučiai“ ugdytiniai ir jų auklėtoja Rita . Panevėžio rajono viešojoje bibliotekoje kraštiečio kunigo Kazimiero Čiplio – Vijūno pjesę. Drugelių“ grupės vaikučiai vyko į edukacinę-pažintinę išvyką į Radviliškio viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyrių.


Kaip gauti bibliotekos skaitytojo pažymėjimą? Norint įsigyti skaitytojo pažymėjimą ir užsiregistruoti bibliotekoje , reikia atsinešti savo asmens tapatybę . Nuo šiandien raseiniškiai ir miesto svečiai į Raseinių Marcelijaus Martinaičio viešąją biblioteką galės kopti atnaujintais, saugiais ir prie pastato . Klaipėdos mažojo licėjaus mokiniai lankėsi Klaipėdos savivaldybės viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyriuje, kur dalyvavo . Rožyno progimnazijos bibliotekoje -skaitykloje įsikūrė kalėdinis miestelis.

Savo kurtus namelius į biblioteką atnešė 3a klasės mokiniai (mokyt. Inga Čingienė) . Ji leidžia įdomiai, patrauklia forma supažindinti šio amžiaus tarpsnio vaikus su jiems skirtomis bibliotekos elektroninėmis paslaugomis, skatina lankytis . Varpelių“ grupės vaikai spalio dieną vyko į edukacinę pažintinę išvyką Vilainių bibliotekoje. Biblioteka yra savotiška kaimo žmonių sielų gydykla. Tokia šiandieninio senstančio kaimo specifika, – sako Laima.


Draugystės“ bibliotekoje. Danutė Lukšienė supažindino bibliotekos patalpomis. Popietė ,,Ir aš einu į biblioteką. Vaikai su auklėtoja apsilankė bibliotekoje „Saulutė“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai