2016 m. gruodžio 13 d., antradienis

Galinio vaizdo kamera numerio rėmelyje

Galinio vaizdo kamera numerio rėmelyje

Universali, spalvoto matymo galinio vaizdo kamera valstybinių numerių rėmelyje. Tinka lengvosioms transporto priemonėms, mikroautobusams, kemperiams. Parametrai nurodyti antroje.


Galinio vaizdo kamera numerio rėmelyje

Galinio vaizdo kamera numerio rėmelyje su LCD. Su apšvietimu, numeryje. Automobilio valstybinio numerio rėmelis - kamera su IR LED naujos kartos naktiniu apšvietimu ir spalvotu kliūties atstumo rėmeliu. Tai aukštos kokybės rėmelis . CMP-1– universali, spalvoto matymo, galinio vaizdo kamera valstybinių numerių rėmelyje. Automobilinė galinio vaizdo kamera įdėta į numerio rėmą Blow BVS-5Raiška: 648x4Matymo kampas: 120° Maitinimas: 12V.


Automobilinis valstybinių numerių rėmelis su galinio vaizdo kamera CMP-1su naktiniu pašvietimu. Jie gali būti įsigyti beveik bet . Prietaisas jungiasi prie bet kurios monitoriaus vaizdo įvesties. Vaizdą matysite net 1laipsnių kampu. Kameros matomas vaizdas atitinka realiam matomumo ilgiui. Kamera tvirtinama vietoj valstybinių numerių rėmelio ir . Man buvo įdėta numerio rėmelyje.


Kamera rodo linijas, tai parkuojantis gali orientuotis atstume. Kamera yra integruota į numerio rėmelį , tad įsilieja į bendrą automobilio vaizdą. Monitorius galinio vaizdo kamerai 9. Automobilio parkavimo kamera su radarais 2-jų zonų ir numerio rėmeliu , BVS-54 39. GALINIO VAIZDO KAMERA AUTOMOBILIAMS VALSTYBINIŲ NUMERIŲ RĖMELYJE SU NAKTINIU PAŠVIETIMU.


Kaip ir galinio vaizdo kameros , ši funkcija jau tapo įprasta naujų. Gal kas esate susidure su tokiu dalyku, kaip numerio remelyje. Pagal išmatavimus nieko nerandu kad įdėt į numerio apšvietimo vietą.


Tada nesamone ir kamera numerio remelyje ? Kuo mersas isskirtinesnis uz kita marke? Einparts EPP0galinio vaizdo kamera rėmelyje GAL-VAIZD-KAMERA kaina € Navigacijos, parkavimo sistemos. Ką ieškoti renkantis stovėjimo kamera automobilio galinis vaizdas?


Spalvota naktinio - dieninio vaizdo filmavimo kamera parkavimo sistemai su tvirt. Valstybinio numerio rėmelis su vaizdo kamera.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai