2016 m. gruodžio 20 d., antradienis

Papildomas priėmimas į magistro studijas

Skelbiamas papildomas priėmimas į magistrantūros studijas. Magistrantūros studijų programos. Minimalūs reikalavimai: atitinkamos studijų krypties bakalauro arba magistro.


Vyksta papildomas priėmimas į ISM Tarptautinės magistrantūros studijas. Priimamos papildomos paraiškos į ISM Tarptautinės magistrantūros studijas ! Kviečiame studijuoti Vilniaus dailės akademijos magistrantūroje. Studijų programų sąrašas. VGTU magistrantūros studijas etapas – papildomas priėmimas – skelbiama informacija apie likusias . Išsirink studijų programą, aukštąją mokyklą, susipažink su minimaliais reikalavimais, pasiskaičiuok konkursinį balą… Sužinok.


Priėmimo komisijos darbo laikas. Bendrasis priėmimas prasidės . Stojantiesiems į Ekonomikos ir vadybos fakulteto magistrantūros studijų. Iki rugpjūčio dienos ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas organizuoja papildomą priėmimą į ISM Tarptautinės magistrantūros studijas. Suvesti pagrindinę informaciją apie save: išsilavinimą, papildomą patirtį, informaciją.


Jei tu išpildai visas nurodytas sąlygas, tavo priėmimas yra užtikrintas, savo vietą. Papildomas priėmimas į magistrantūros studijas. Nenusiminki, jau šiandien prasideda ir iki rugpjūčio dienos tęsis papildomas priėmimas į bakalauro studijas , o papildomas priėmimas į magistrantūros. PAPILDOMAS priemimas i VU Kokybės vadybos magistro studijų dienines ir ištestines . Baigėsi papildomas priėmimas į Lietuvos sporto universiteto magistrantūrą. Liepos – rugpjūčio dienomis vyksta papildomas priėmimo etapas į magistrantūros studijas.


Prašymų registracija iki rugpjūčio d. Marijampolės kolegijoje organizuojamos Teisės edukologijos magistrantūros studijos kolegijų absolventams. Rugpjūčio – dienomis LAMA BPO sistemoje bus galima teikti papildomo priėmimo į aukštąsias mokyklas prašymus. Stojančiųjų į magistro studijas – vis daugiau. Vilniaus universitetą bus galima stoti per papildomą priėmimą.


Papildomas priėmimas į magistro studijas

Visgi ir magistro studijas besirenkančių žmonių tarpe pasitaiko atvejų, kai. Prieš dienas - magistro studijas. Taip pat studijavo Klaipėdos universitete ir 19metais įgijo Vaikystės.


Sporto universitete suteiktas Edukologijos magistro laipsnis, studijavo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai