2016 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Šaldytuvas bosch kge49bi40

Šaldytuvas bosch kge49bi40

Ieškai internetu pigiau? Bosch KGE49BIkainų palyginimas (pardavėjų 0), atsiliepimai. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Puikus pasiūlymas: Šaldytuvas BOSCH KGE49BIpigiau!


Prieš perkant kitur, prašyk IMK. LT asmeninio pasiūlymo. Elektroninė parduotuvė IMK. Produkto kodas: KGE49BIKategorija: ŠALDYTUVAI , ŠALDIKLIAI.


ChillerBox, šaltesnė zona šaldytuve už kitas šaldytuvo zonas – du kartus ilgiau išsaugo šviežią . Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Bendra naudinga talpa: 4l. Pradinis puslapis Buitinė technika Šaldytuvai ir šaldikliai . Wh LowFrost - technologija, kuros dėka šaldiklyje susidaro net mažiau šerkšno, palyginus su įprastiniu šaldytuvu. Priedai esantys komplektacijoje.


Šaldytuvas bosch kge49bi40

Naujas aukščiausios kokybės, platus, nerūdijančio plieno Bosch šaldytuvas puikus gausios šeimos pasirinkimas. Visos naujausios technologijos pasirūpins. Saldytuvai pigus su akcija iš Liebherr, Snaigė, Beko ir kt.


Jums patiks kainos ir platus. O jo privalumas, lyginant su BOSCH KGE49BI, yra tik ta no frost. Beje, gal žinote kur pagamintas BOSCH KGE49BIšaldytuvas ? Bosch KGN33NWinternetu - greitas pristatymas ir galimybė mokėti grynais, kai atveš. Naudotas SALDYTUVAS BOSCH COOLER A klases: su saldikliu virsuje, 55X60X120cm. W Visas durų lentynėles galite išimti ir išvalyti, pav.


A2: Lentynėlę kilstelėkite ir išimkite, traukdami į priekį. Liko paskutiniai vnt. Tipas, Šaldytuvas su šaldikliu apačioje. BOSCH , KGN36VW2 Bosch KGN 36VWŠaldytuvas su šaldikliu. Rūšiuoti pagal kainą nuo aukščiausios.


We have the best Kge49biBosch Image gallery. Browse our Kge49biBosch image gallery and also Bosch Kge49bi40.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai