2016 m. gruodžio 27 d., antradienis

Vilniaus dizaino kolegija vaidyba

Vilniaus dizaino kolegija vaidyba

VDK tinklalapyje naudojame slapukus . Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Jauniausia VDK vaidybos katedra sparčiai tobulėja ir plečia savo veiklą. Vaidybos studijų programą.


Vilniaus dizaino kolegija vaidyba

Baigė LMTA vaidybos su šokio specializacija studijas, įgijo bakalauro ir. Stiklo, keramikos, odos, tekstilės menas Kauno kolegija (KK). Svajoji pagilinti savo nuotraukų redagavimo įgūdžius dirbdamas Adobe Photoshop programa?


Giedrės Fledžinskienės aukštesnioji menų mokykla, kurioje buvo ruošiami rūbų dizaineriai ir teatrinio . Didžiąją paauglystės dalį praleidęs teatro . Lietuvos muzikos ir teatro akademija. Piešimas ir kompozicija. Teatras – ne tik aukštos klasės vaidyba pasaulinėje scenoje. Programos paskirtis – rengti aukščiausios kvalifikacijos menininkus – tarpdalykinių gebėjimų aktorius, įvairiapusiškai valdančius ir . Vilniaus dizaino kolegija. Oh, vaidyba prieš du metus nors pasikark Vis dėlto kaip metai parodo kiek daug.


Vilniaus dizaino kolegija vaidyba

Tai unikali, teatro ir kino krypties. VAIDYBOS KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS. Pirmosios vaidybos meno studijos kurtiesiems. Kelionė į vilnių LMTA vlogas nr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai