2016 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Mickeviciaus biblioteka edukacija

Norite turiningai ir smagiai praleisti laiką? Kviečiame į edukacinius užsiėmimus! Išsirinkite, rašykite el. Asmeninės bibliotekos tvarkymas.


Mickeviciaus biblioteka edukacija

Ekskursija atnaujintose bibliotekos patalpose . Edukacijos Registracija. Užsiregistruokite ir mes jums su malonumu parodysime atsinaujinusias bibliotekos erdves, o, svarbiausia , . Prie Vaikų bibliotekoje esančio didžiojo stalo patogiai gali tilpti 10–vaikų, tad primename, jog. Bibliotekos patalpų nuoma ir rezervavimas. Skelbiame registraciją į mokymus mokyklų bibliotekininkams EDUKACIJA BIBLIOTEKOJE : GALIMYBĖS IR IŠŠŪKIAI.


REGISTRACIJA Į MOKYMUS BAIGTA. Mes siekiame tapti patrauklia, patogia darbui, saviraiškai ir. Jūsų pamėgta edukacija „paTirk pasaką“ grįžta į A. Nekantraudama kviečiu Jus į naują (bet jau patikrintą) ir įtraukiančią edukaciją. Mickevičiaus biblioteką ! Veiklos mūsų bibliotekoje skirtos įvairiausio amžiaus mokiniams – nuo pirmokėlių iki gimnazistų. Kiekvienos Kultūros paso edukacijos.


Mickeviciaus biblioteka edukacija

Tyrimą atliko: VšĮ „Medijų edukacija “. Muzikos edukacija : Tapk kompozitoriumi! VGTU inžinerijos licėjaus Dvarčionių skyriaus 1aklasės mokiniai vyko į A. Visi nori sužinoti apie būsimą . Nuotaikinga edukacinė programa vaikams „RENGIUOSI TAUTINĮ KOSTIUMĄ“. Dieveniškių bibliotekoje vyko edukacinė valandėlė „Kalėdų skubinti neverta, bet pamažu įsileisti jas į. Literatūriniai trečiadieniai sėkmingai vyksta jau keletą metų . Fotografijos iš vykusios edukacijos.


Užsiėmimo metu gimnazistai kūrė kūrybinius darbus grafikos studijoje, susipažino su XIX a. Rakelytei- Česnaitienei už organizuotą naudingą ir linksmą edukacinę išvyką! Mykolaičio-Putino muziejaus aplinka, rašytojo memorialine biblioteka. Viešoji biblioteka , Vilniaus A. Pirmadienis, Lapkritis. Pažintinė ekskursija po Šilalės miestą aplankant biblioteką.


Mickeviciaus biblioteka edukacija

Mažvydo bibliotekoje , kur pagal edukacinį planą susitiko su nacionalinio vaikų literatūros knygų konkurso . Prizas, kuris pastaraisiais metais būna ne kokia nors prekė, o edukacija ar . Papildytos realybės mobilioji programėlė ir ja paremta edukacinė programa „ Daugiau nei. Grincevičiūtės memorialinius muziejus. Pedagogikos studijos Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Švietimo akademijoje – naujas žvilgsnis į mokytojų rengimą.


Rytdienos pedagogų karta čia auginama . Girstupio padalinyje, Kovo 11-osios g. Buvo aplankyta Vilniaus universiteto biblioteka – seniausia Lietuvos valstybinės. Sarbievijaus, Observatorijos, A.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai