2016 m. gruodžio 6 d., antradienis

Naudoti baldai komodos

Komoda neužgriozdina erdvės, daiktai joje lengvai pasiekiami, ant jos stalviršio. Kelis metus naudoti baldai. Erdvi kampinė spinta A18 G9 P90. Pastatoma lentyna A15 G3 P40.


ALEXSHOP - VOKISKI nauji ir naudoti odiniai BALDAI GEROS KOKYBES ! Visi naudoti baldai komoda skelbimai - naudoti baldai komoda skelbimų paieškos rezultatai Alio.

Komodos ir sekreteriai - Buramsa - naudoti baldai. Prieškambario baldai (0) . Naudoti baldai už gerą kainą. Jysk internetinės parduotuvės už geriausią kainą! Vežame naudotus baldus beveik iš visų Vakarų Europos šalių: iš Vokietijos, Belgijos, Olandijos, Prancūzijos, Anglijos, Austrijos. Visoje Lietuvoje baldus pristatome nemokamai, taikome 3dienų pinigų grąžinimo garantiją, apmokėti.


Išskirtinė medinė komoda. Nociunu km, Kėdainių raj. Spintos, komodos , sekcijos, indaujos.

Baldai su geriausios kainos garantija. Platus naujų baldų asortimentas. Baldus galėsite įsigyti iš karto. Greitas baldų pristatymas. Komoda su stalčiais, medžio drožlių plokštė, 71x35x69cm, balta.


Foto, komoda pusine originali . Parduotuvę rasite Šeškinės 2 Vilnius. Visi antikvariniai ir senoviniai baldai , nesusikirstyti į kategorijas. Tiesiog peržiūrėkite visą sąrašą ir išsirinkite kas Jums patinka.


Susikurkite jaukius namus su „Gintaro baldais“! Jūs galite pasirinkti, kuriuos slapukus leidžiate naudoti. Mūsų svetainėje kviečiame apsilankyti visus, siekiančius išskirtinio stiliaus savo namų interjere. Internetinė baldų parduotuvė, kurioje galite įsigyti virtuvės, svetainės, miegamojo, biuro ir kitų baldų už patrauklią kainą.


Sekcijos, komodos , žurnaliniai staliukai, sofos, minkšti kampai, lovos. Pristatymas visoje Lietuvoje. Labai masivi komoda gali naudojama kaip tv komoda. Kaina: Eur, Plaؤچiau.


Prekyba baldais Jurbarke.

Ypač platus naudotų baldų asortimentas. Nestandartinių korpusinių ir minkštų baldų gamyba . Vos per porą dienų atvežė, baldai kokybiški, rekomenduoju ! Odiniai baldai, minkšti baldai, komodos , sekcijos, kėdės ir stalai. Kokybiški naudoti baldai iš Vokietijos.


Naujos ir naudotos spintos bei komodos. Gaminame montuojame projektuojame baldus. Kiekvienas baldas ar namų detalė į mūsų sandėlį atkeliavo į lagaminą susikrovęs dalį savo istorijos. Dabar jie ramiai sau ilsisi ir laukia naujų šeimininkų. Nemuno baldų centras, baldų salonas Klasikos namai, Nemuno.


Virtuvės baldų gamybai naudojama BLUM, FGV, GRASS, HAFELE furnitūra.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai