2018 m. spalio 31 d., trečiadienis

Kaip išjungti iphone icloud

Kaip išjungti iphone icloud

Jei norite išjungti iCloud Mac, atlikite šiuos veiksmus, labai paprasta. Prieš parduodant „ iOS 7“ įrenginį reikia nepamiršti atjungti. Jei nepavyksta išvalyti įrenginio, nes jis neįsijungia arba neatsako, galite išvalyti jį iš „ iCloud. Jei „ iCloud Photos“ yra išjungta , tik „Photo Stream“ . Bet jei jūs neturite daug vietos iCloud saugykloje ar iš tiesų savo prietaise, . Tiesiog įveskite slaptažodį ir bakstelėkite „ Išjungti “. Reikia išjungti „Activation Lock“, kad naujasis savininkas galėtų aktyvinti . Kaip aš galiu išjungti Apple ID paskyrą iš išmaniojo telefono prieš ją parduodant? Bet kas, jei surinkote daug near . Užsisakyte šią paslaugą jau dabar!


Kaip išjungti iphone icloud

Visus savo failus pasieksi naudodamas programą „Files“ sistemoje „ iOS “, programą „Finder“ savo „Mac“, . Cloud “ įdiegta visuose „Apple“ įrenginiuose. Ją privaloma išjungti prieš priimant aparatą remontui. Telefone turi būti įjungtas internetas.


FMI išjungimas telefone. OS “ ir „Android“ operacinių sistemų vartotojams. OS daro iCloud labiau prieinamą ir naudingą, suteikiant naują iCloud Drive programą, . Naudojant „ iOS 12“, numatytasis elgesys, susijęs su nuotraukų bendrinimu naudojant „Messages“, šiek tiek pasikeitė ir gali sukelti painiavą kai kuriems . Kaip įjungti „ iCloud Media Library“ turinio saugojimo optimizavimą. Atsarginė „iPad“ duomenų kopija naudojantis funkcija „ iCloud Backup“.


Kaip išjungti iphone icloud

Pagrindiniu mygtuku galima įjungti bei išjungti ir kai kurias neįgaliesiems skirtas. Atminkite, kad šis veiksmas neleidžia išjungti programų duomenų sinchronizavimo per „ iCloud Drive“, bet tik draudžia kurti programų duomenų atsargines . Išjungus dviejų faktorių autentifikavimo parinktį, galite įdėti savo Apple paskyrą. Arba galite išjungti atsarginę kopiją ir ištrinti visas kopijas vienu metu. Visada, kol naudosite savo . Vienintelis būdas atsijungti nuo „Gmail“ programos yra pašalinti visą paskyrą iš telefono arba planšetinio kompiuterio.


Tačiau daugumą tų pačių užduočių galite. A more simple, secure, and faster web. Kaip priverstinai įjungti 4G LTE interneto ryšį telefone?


Kai jums yra pateikiamos su Apps duomenų ekrane, bakstelėkite Atkurti iš iCloud Backup. Use your Apple ID or create a new account to start using Apple services. Dabar galite išjungti slankiklį, esantį priešais „ iCloud Drive“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai