2018 m. spalio 4 d., ketvirtadienis

Remontas kompiuterius vilniuje

Remontas kompiuterius vilniuje

Konsultacija bei gedimo nustatymas yra NEMOKAMI! Ar tai sutapimas, ar ne, visada atminkite, kad kompiuteris nesirenka . Daugiau kaip metų teikiame profesionalias kompiuterių remonto paslaugas Vilniaus mieste. Padarome per 1-dienas, greitai ir patikimai. Vilniuje , Lazdynuose, Architektų g. Nuolaidos kompleksiniams darbams. Windows perinstaliavimas, virusų šalinimas.


Remontas kompiuterius vilniuje

Kompiuterių pakrovėjai. Ekranų ir kitų dalių keitimas ir . Apipiltų kompiuterių drėgmės šalinimas, remontas , nuo 400. Jūsų patogumui, galime pasiūlyti negarantinių kompiuterių taisymą.


Nešiojamųjų kompiuterių remontą. Atliekame visapusišką nešiojamų, stacionarių ir planšetinių kompiuterių remontą. Jums reikalingas kompiuterio remontas ? Ar jūsų kompiuteris neįsijungia?


Ar jums išmeta mėlyną langą, kurio jūs . Remontuojame stacionarius ir nešiojamus kompiuterius bei jų komponentus. Atliekame stacionarių ir nešiojamų kompiuterių gedimų diagnostiką (nemokamai) ir taisymą. Mūsų meistrai dirba operatyviai. Dirbame nuo pirmadienio iki šeštadienio.


Skubus ir kokybiškas techninių bei programinių kompiuterinės technikos gedimų šalinimas už geriausią kainą ! Pirmadienis - Penktadienis: - val. Autoservisų tinklas Proservisai. Garantuojame teisingą kainą. Be to priimame taisymui nešiojamus kompiuterius po nesekmingo remonto kitose servisuose. UAB TermoPasta teikia visapusiškas kompiuterių remonto bei priežiūros paslaugas.


Visą informaciją galite rasti mūsų internetinėje s. IT paslaugos - prižiūri įmonių informacinių technologijų . Turime ilgametę patirtį telefonų, kompiuterių ir planšečių remonto srityje. Jūsų pageidavimu surenkame ir pardavinėjame kompiuterius pagal norimas specifikacijas. Mes esame patyrusių įvairios srities elektrotechnikos meistrų kolektyvas. Kodėl verta rinktis mus?


Malonus ir greitas aptarnavimas, visos jūsų kompiuterio bėdos išsprendžiamos vienoje vietoje su profesionalia įranga. Teikiamos paslaugos: Planšetinių kompiuterių remontas , Duomenų. VISŲ TIPŲ KOMPIUTERIŲ REMONTAS VILNIAUS APSKRITYJE. Telefonų taisykla, telefonų remontas.


Infovega – tai kokybiškos kompiuterių, telefonų, radijo elektronikos remonto paslaugos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai