2018 m. spalio 4 d., ketvirtadienis

Tvidas siulai

Kokybiški tvido siūlai dažniausiai džiugina funkcionalumu, kadangi iš jų galima pagaminti labai įvairius drabužius, kurie tinka skirtingais sezonais. Aristokratiški mezgimo siūlai , padabinti žaviais taškiukais. Gamintojas : Mūsų kaina: 2. Bazaar vilnos, poliamido verpalai, 50g=18 sp. Vilnoniai tvido siūlai.


Siūlas vidutinio storumo. Mezgama tiek rankomis, tiek kl. Jie yra suvyti iš merino avių vilnos, todėl yra švelnesni už kitų rūšių avių vilnos . Langyarns Magic Tweed (Šveicarija) mezgimo siūlai – tai aukščiausios kokybės tvido siūlai. Tvidas kilęs iš Škotijos, audringo, atšiauraus ir šalto klimato, kur . Karen Noe design Shetlandwool - tai 1 Šetlando salose (Škotija) auginamų avių vilna su tvido pri. Turbūt taip mąstė ir Opal siūlų kūrėjai, nusprendę perkelti Friedensreich Hundertwasser paveikslų spalvas į kojinių siūlų kolekciją.


Belieka išsirinkti labiausiai . Mezgimo siūlai Lima - tai purūs ir minkšti natūralios vilnos mezgimo siūlai, tinkantys patiems. Phildar Velours - tai siūlai , kurie šiuo metu yra itin populiarūs tarp mezgėjų dėl savo velvetinio efekto ir švelnumo. Kilmės šalis: Italija . Rudens - žiemos naujovė iš Rowan!


Minkštas kašmyrinis tvidas ! Cashmere Tweed yra aukštos kokybės tvido verpalai, merino vilnos ir kašmyro. Bio - natūralios nedažytos vilnos pakankamai švelnūs mezgino siūlai. Aukštos kokybės, atrinkti Itališki siūlai ritėse.


Mados Garažas Jums siūlo tik aukščiausios kokybės rūšių, storių ir faktūrų vilnos verpalų, tinkančių megzti ir rankomis, ir mašina. Galanta tvido atsargos pasipildė Jūsų mėgiamomis spalvomis, ir taip pat turim naujokę - sodriai violetinę Purple heart. Tvido siūlai užburia savo spalvų . Tas aukščiau minėtas merino tvidas labai mielas ir labai švelnus pačiupinėjus, tik man. Nereikia net sakyti, kad drabužiai visiškos zara parduotuvės kopijos, galiu pasakyti, kad siūlai kaba ir zara ir čia.


Spalva: tamsiai mėlyna, tvidas. Drops Merino Extra Fine mezgimo siūlai. Donegal - vilnoniai tvido mezgimo siūlai.


Brooklyn Tweed“ verpalai pradėti naudoti kaip vilna Vajominge ir keliauja po Jungtines Valstijas valomi, dažomi ir verpami. Ar mėgstate tvido siūlus? Linas Merino pusvilnė Tvidas Kiti siūlai Virbalai ir kiti reikmenys. Megzti su šiuo siūlu labai malonu, lengvas, plonas, o dar tie tvido taškeliai suteikia mezginiui net tokio žaismingumo. UAB Doklas - siuvimo siūlai.


Tvidas siulai

Mūsų mezgimo siūlų skaičiuoklė padės jums apsispręsti kiek reikės jūsų mezginiui siūlų. Tai įrankis, kuris leis jums sutaupyti. Rodyti visas nuotraukas. Tu negali visą laiką tik dirbti. Net jeigu darbas ir labai patinka.


Jeigu tik dirbi ir dirbi, ima nebe taip patikti. Arba imi dairytis, kol akis ir protas .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai