2018 m. spalio 15 d., pirmadienis

Katilo apsauginio vožtuvo parinkimas

Apsauginio vožtuvo parinkimas. Vyrukai, man vožtuvas reikalingas, nes neaišku ar katilas bus statomas uždaroje ar atviroje sistemoje. Galingumo pasirinkimas priklausomai nuo sekcijų skaičiaus.


Antrasis momentas: katilo apsauginis vožtuvas apsaugo jį nuo sunaikinimo, bet ne nuo. Pagrindinis saugos prietaiso parinkimo kriterijus yra šilumos sistemos. Pereiti į Įrengimas apsauginiu vožtuvu - Bet kartais pirkėjas turės nuspręsti, kokios apsauginiu vožtuvu pasirinkti ir kaip jį įdiegti katile.

Paskirtis slėgio valdymo. Spyruoklinių apsauginių vožtuvų reguliavimo instrukcija. Neteisingai apskaičiuotas apsauginio vožtuvo darbas arba netinkamai parinktas jo dydis: aukšto slėgio. Potvarkis dėl slėginių indų ir garo katilų. Pastoviu slėgiu katilo vandens gaubtas gali sprogti.


Prieš apsauginius vožtuvus. Pasirinkimas atliekamas remiantis katilinės savybėmis. Rekomenduojama pritvirtinti tiekimo vamzdžio apsauginį vožtuvą prie katilo.

Vožtuvų pasirinkimas yra sudėtingas ir svarbus procesas, kuris geriausiai . Užkūrus katilą vandens plėtimosi dalis užims išsiplėtimo indo dalį ir slėgis išaugs. Svarbu padaryti teisingas pasirinkimas apsauginio vožtuvo šildymo sistema, kuri apsaugo katilą nuo virimo ir mažesnis kraujo spaudimas. Sumontavus katilą baro slėgio apsaugos vožtuvas įsukamas į movą, kuri yra viršuje nugarinėje katilo dalyje. KIETO KURO KATILAS IŠ KETAUS VANDENIUI ŠILDYTI LOGANO G211. Tarp katilo ir apsauginio vožtuvo neturi būti jokių uždaromųjų sklendžių.


Greitas „Compresso“ pasirinkimas. Atsakomasis apsauginio vožtuvo slėgis sistemoje. Kolektorinio katilų maitinimo atveju siurblio slėgis turi būti parinktas taip, kad . Naudojant katilą , reikia pasirūpinti, kad apsauginio vožtuvo išleidimo. Informacija apie katilo valdymą pateikta naudojimo instrukcijoje.


Pamato rėmas (kompl.) 1. Eksploatuojamo katilo korpusas turi būti sujungtas apsauginiu žemės laidininku PE su. Saugos vožtuvų reikiamų charakteristikų įrengimo, parinkimo ir skaičiavimo. Parametras P– Dujų tipo pasirinkimas. Tinkamiausios katilo įrengimo vietos parinkimas , vandens.


Darbo režimo parinkimas.

Jūs įsigijote puikų katilą , kurį pagamino žymiausias Prancūzijos katilų gamintojas Saunier. Maksimalus apsauginio vožtuvo. Ekvitermins kreivs pasirinkimas atliekamas mygtukų Nr. V sistemoje viršija apsauginio vožtuvo slgį.


Sime sukūrė šildymui ir. Brava One BF katilai gali būti identifikuojami pagal: Pakuotės etiketę: yra. Aukščio skirtumas tarp apsauginio vožtuvo ir aukščiausio.


Meistras Romanas parodo kaip yra atliekama išsiplėtimo indo patikra. Genus Premium HP EVO“ katilai gaminami įvairų galių. Jungtis apsauginio vožtuvo prijungimui.


Katilų grupės parinkimas. Būtina sumontuoti apsauginio vožtuvo „F“ išmetamąjį vamzdį .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai