2018 m. spalio 16 d., antradienis

Ozas paslaugos

Jums patiks išskirtinis dėmesys, profesionalios ir kokybiškos paslaugos. DANDY įsikūręs aukšte, netoli įėjimo į automobilių stovėjimo aikštelę. Nuo šiol vilniečiams pasinaudoti pašto paslaugomis bus dar paprasčiau ir patogiau. Vilniaus prekybos centre „ Ozas “ atidarytas naujas paštas . Vilniuje veikia SAVITARNOS terminalas, tad apsipirksite patogiai, be jokių eilių!


Vaizdo ir garso technikos paslaugos.

TOPO CENTRAS darbuotojai . Technopolis Ozas – tai ne tik darbo vieta. Kirpykla - Grožio salonas (PC Ozas ) Vilniuje. Kalėdinės dovanos: kas . Kvalifikuoti grožio srities specialistai teikia platų grožio paslaugų spektrą: plaukų kirpimas,.


PILNAS PASLAUGŲ KAINININKAS. Sveiki atvyke į Ozo šalį. Elektroninės informacijos centras. OZO odontologijos klinika – tai naujai įrengta moderni gydymo įstaiga, kurioje.

Lietuvos sporto centro bendrabutis. Beauty Nail Express: grožio salonas, manikiūras, nagų lakavimas, pedikiūras, depiliacija, nagų priauginimas, auskarų vėrimas, kosmetologinės paslaugos , . Labai šaunus salonas, yra žaidimu kampelis kol lauki paslaugos. Visi norime atrodyti stilingai bei patraukliai, bet ne visi mokame derinti drabužius.


Juk ne kartą, apžiūrėjus. Taip pat ten rasite informaciją apie TELEteikiamas paslaugas , pasitaikančius sutrikimus bei. Valymo darbai: Automobilių švaros centrai, Bekontaktės savitarnos plovyklos, Tunelinės plovyklos, Valymo paslaugos. Drabužių taisymas ir valymo paslaugos.


Pasirinkite jus dominančią kategoriją ir naršykite . AKROPOLYJE teikiamų paslaugų sąrašas. Nuomojame vietų kino salę uždariems kino seansams, asmeninėms šventėms ar kitiems renginiams. Užsakymus salės nuomai priimame ne . Vilnius „ Ozo “ prekybos centre (aukšte) Įėjimas per„Vs-fitness“ sporto klubą. Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę.


Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba tęsdami . Be reguliarių šokių ir sporto. UAB „ Ozo miestas“ priklauso tarptautinei įmonių grupei Civinity, kuri vienija būsto. Mūsų darbu ir teikiamomis paslaugomis patenkinti klientai yra mūsų veiklos . Dirbame kasdien: I–VII 10.

Keitykloje taip pat teikiame daug papildomų finansinių paslaugų : čia galite atlikti. Mokėjimo kortelių ir prisijungimo prie elektroninių paslaugų blokavimas. Siekiant gerinti paslaugų kokybę ir užtikrinti klientų bei „Swedbank“ interesus, . Patogiam ir maloniam jūsų laisvalaikiui prekybos centre „Panorama“ - „Pasakų šalis“ vaikų žaidimų kambarys.


Spauskite, sužinokite daugiau ir apsilankykite! Naujame ir moderniame SEB banko klientų aptarnavimo skyriuje bus teikiamos visos banko paslaugos privatiems ir verslo klientams, banko specialistai .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai