2018 m. spalio 17 d., trečiadienis

Stacionarus kompiuteriai skytech

Stacionarūs kompiuteriai. HP 8GUltra-slim Desktop ( 251x66x254mm) - Intel i4570T 4Threads (-GHz) DDR8GB 480GB SSD ntel. LT Skaitmeninė technika, nešiojami kompiuteriai , plansetiniai kompiuteriai , televizoriai, namų elektronika, buitinė technika, fotoaparatai, biuro įranga. Geriausias stacionarus kompiuteris žaidimams iki 700€.


Stacionarus kompiuteriai skytech

Standartinė cyberstorM Ant Lie 2 205:pm. Norečiau, kad pasiūlytūmėt geriausia PC . Su Naujausia Geforce, Radeon Vaizdo Plokštė. Modifikuojame Pagal Jūsų Poreikius. GB ram, 2000W PSU, Vaizdo . AMD Ryzen bei Intel i i i7.


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Gb 8Gb DDRRAM WInPRO OEM Minimaliai naudotas apie puse metų, Skytech garantija daugiau nei metai. Taigi gal kas yra pirke iš SKYTECH kompiuterį dalimis ir yra pasinaudoje surinkimo paslauga ar gražiai sujungti laidai? Prekę gavau per ~5dienas, kas yra džiugu.


Stacionarus kompiuteriai skytech

Kainų palyginimas Lietuvos elektroninėse parduotuvėse. Greitai ir patogiai raskite žemiausią kainą. Jeigu kompiuteris perkamas ne tik darbui, tačiau ir žaidimams bei kitoms pramogoms, „ Skytech.


LT - kompiuteriai, televizoriai, namų elektronika. Kodėl stacionarus kompiuteris geriau nei nešiojamas? Nešiojami ir stacionarūs kompiuteriai gali turėti beveik tokias pačias dalis, tačiau pastarasis vis tiek.


Pagaliau atsivežė kažkas, tie patys 1€ :) http://www. Didelis monitorių pasirinkimas. Modernūs monitoriai darbui, pramogoms ir kompiuteriniams žaidimams.


Daugiau nei 3modelių – išsirinkite tinkamiausią jums.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai