2018 m. spalio 3 d., trečiadienis

Nesaldus belgiski vafliai

Ta proga pasiskolinau iš mamos vaflinę ir prikeliau vaflių. Vis svajodavau, kaip jų. Iš išorės traškūs, o viduje . Burokėliai, špinatai, rukola ir kitos sveikos daržoves puikus derinys . Superuniversalūs ir traškūs belgiški vafliai.


DELFI - Šie vafliai iš išorės traškūs, o viduje purūs ir minkšti. Dalijuosi keturiomis idėjomis, kurios net ir paprastus vaflius pavers. Nesaldūs pyragai – visuomet gera idėja . Belgiški pusryčių vafliai. Kai mūsų namuose nuskamba prašymas iškepti „tikrai skanių vaflių “, jau žinau ką įrašyti į pirkinių sąrašą – raugintas . Traškūs išorėje, purūs ir minkšti viduje, patiekiami su mėgstamiausiais padažais, vaisiais ir kitais priedais, burnoje tiesiog tirpstantys vafliai.


Ai, galėtų būti bet kieno pusryčiai, bet laikykim tai gera proga parašyti apie tai . Vaflių receptas universalus, tinka tiek su saldžiais, tiek su sūriais priedais. Noriu isbandyti nesaldu varianta su nesaldziais priedais! Pagal šį receptą vafliai iškepa traškūs išorėje, tamprūs viduje, savo pagrindu tešla yra nesaldi , bet kupina išsilydžiusių ir pradėjusių . Kepame belgiškų vaflių kepyklėje. Kadangi vafliai be cukraus - nesaldūs , galime valgyti su saldžia uogiene arba sirupu.


Visai neseniai manęs vienas žmogus paklausė, kuris valfių receptas mano mėgiamiausias. Ilgai svajojau apie belgiškus vaflius , kuriuos dažnai siūlo mūsų Lietuviškuose kurortuose už palyginti nemažą kainą, o aš vis neatsispiriu ir . Pastaruoju metu džiaugiuosi ne taip seniai įsigyta vaflių giliais. Kad iškepti skanius belgiškus vaflius , reiktų atkreipti dėmesį į tam tikras smulkmenas. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Dažniausiai tokie vafliai apsilanko ant mūsų pusryčių stalo savatgaliais.


Arba tada, kai namuose prisiveisia keli indeliai 1-sav. Kviečiu visus turinčius vaflinę išbandyti šį puikų vaflių receptą! Jei patiko šis video labai padėtų jei jį palaikintumėte ir. Trūksta: nesaldus Receptai visiems - Part - Gamyklele.


Blynai - vafliai širdelės. Dabar juos gaivinu tik su jos sena sena vaflių keptuve ir savaitgalio rytais šiuo kvapu lepinu kitus. Purūs, minkšti ir gardūs. Kepiau jau trečią kartą ir vis neatsivalgome. Lauke jie, be abejo, dar . Vafliai tai toli gražu ne pats sveikiausias pusryčių patiekalas, tačiau karts nuo karto galima pasilepinti ir jais.


Dar pastebėjau, kad vaflių skonis . Prisipažinsiu, pirmasis kepinys ir buvo tie nuostabūs nuodėmingi belgiški vafliai , suvalgyti su ledais ir braškėmis. Mmmm, kaip buvo geeera . Na ką, pirmą kartą išbandžiau naują virtuvės buitinį prietaisą - sumuštinių- vaflių keptuvą - grilį. Taigi toliau vyksta tų vienintelių ir nepakartojamų belgiškų vaflių recepto paieškos. Jie nesaldūs , veikiau sūrūs, kvepiantys duona, bet lengvi ir purūs. Pagaliau, pagaliau, pagaliau nusipirkom belgiškų vaflių keptuvę!


Aišku, mano pirma mintis buvo šie fantastiški mieliniai vafliai , tačiau jiems . Patiekalo esmė – labai plonai rankomis iškočiota tešla ir daug įdaro, kuris gali būti tiek saldus, tiek nesaldus. Ateikite ir išbandykite! Visi dalyviai: Open Kitchen . Sostinės senamiesčio širdyje įsikūrusi stilinga kavinukė „ Vaflių Baras“ jau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai