2018 m. spalio 22 d., pirmadienis

Samsung s4 ekrano keitimas

Samsung s4 ekrano keitimas

Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų, stikliukų keitimas bei pardavimas. Darbai atliekami šiems modeliams: APPLE IPHONE: Pigus ir. Telefono ekrano keitimas. Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Visos mūsų prekės kruopščiai patikrinama prieš siuntimą ir atitinka kokybės . Visi sekranas skelbimai - sekranas skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Samsung s4 ekrano keitimas

Samsung Smini ekrano keitimas. Lietuvos įmonių katalogas. Baterijos keitimas, €. Krovimo lizdo keitimas, €. Ekrano stikliuko keitimas , €. Ausinių lizdo keitimas, €. SAMSUNG EKRANO KEITIMAS. Sveiki, Ar esate kas užsakinėja ekranus is aliexpress?


Būtų gerai sužinoti atsiliepimų, kam teko pirkti. Produkto turinys: Prekė apima šias dalis: 1. Jutiklinio ekrano pakeitimas. Kiek kainuotu pakeisti samsung galaxy svisa korpusa nauju , ir ekrana, kuriam jau yra keistas virsutinis stiklas, bet labai jautrus pasidare, . Kaip viena iš didžiausių mobiliųjų telefonų atsarginių . PASTABA: Jei telefono ekranas yra lenktas, apsauginis stiklas . Sprendimai ir Patarimai, Atsisiųsti Vadovą, Susisiekite Su Mumis.


Samsung s4 ekrano keitimas

Nuo iol i ivardint modeli stikliuko keitimo kaina sumajo! Tai lyg situacija iš košmaro: jūs bandote įjungti savo telefoną, bet jo ekranas išlieka atkakliai tamsus. Ką daryti atsidūrus tokioje situacijoje, kurioje instinktyviai. Pateikties nustatymų keitimas.


Atidarykite telefono Nustatymų programą. Palieskite norimą pakeisti nustatymą. Kad būtų rodoma daugiau . LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - mobiliųjų telefonų dalys - kainos ir specifikacijos.


Ypatingi pasiūlymai, akcijos ir dovanos. Kokybiški mobilieji telefonai - neatsiejami nuo mūsų visų gyvenimo būdo. Rinkitės išmanųjį telefoną kasdienai, planšetofoną išskirtinumui ar klasika tapusį.


Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Liečiamo paviršiaus keitimas, 40€.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai