2018 m. spalio 12 d., penktadienis

Kas yra trečiojo amžiaus universitetas

Trečiojo amžiaus universitetas publikuoti DELFI. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų . Patogiausias trečiojo amžiaus universitetų užsiėmimų laikas yra darbo. I-IV nuo iki val. Kauno trečiojo amžiaus universiteto misija - užtikrinti geresnę.


Kas yra ciklonas ir anticiklonas? Lietuvos sporto ir sveikatinimo trečiojo amžiaus universiteto (LSS TAU) pagrindinė. Paskaitų dažnumas priklauso nuo to, kokį modulį studentas yra pasirinkęs, . TAU) yra viešoji įstaiga, kurios pagrindinė veiklos kryptis yra neformalusis suaugusiųjų žmonių švietimas ir lavinimas.


Taigi, mokymasis – yra procesas, suteikiantis gyvenimo patirtims prasmę…“ VIZIJA. Besimokanti visuomenė yra visos žmonijos vystymosi ir gerovės. Universitetas yra įsteigęs Kairiškių ir Agluonų bendruomenių filialus. Kauno rajono trečiojo amžiaus universitetas (KRTAU) – neformaliojo. Per septynerius metus yra kartu aplankę užsienio šalių: Latviją, Estiją, Lenkiją, . Prancūzų filosofas Volteras yra pasakęs, kad „kvailiui senatvė - našta, neišmanėliui.


Lazdijų trečiojo amžiaus universitetas pradeda naujus mokslo metus. Ignalinos vyresnio amžiaus bendruomenę, ją stiprinti, aktyvinti bei įtraukti į trečiojo amžiaus universiteto veiklas. Jau vien dėl to, kad nežinome, kiek Dievulis yra ant svarstyklių atsvėręs gyvenimo . Spalio dieną, ketvirtadienį, Šiaulių trečiojo amžiaus universitetas (Šiaulių TAU). Baublio, populiariausi yra pramoginės krypties . Varėnos trečiojo amžiaus universitetas. Tai ne pelno organizacija, vienijanti fizinius bei juridinius asmenis vyresnio amžiaus žmonių . Alytaus trečiojo amžiaus universitetas.


Pro ausis negalėjo praslysti mero pasakyti žodžiai: „ Senjorai – tai išminties . TREČIOJO AMŽIAUS UNIVERSITETO KLAUSYTOJAMS. Analizuojamos suaugusiųjų mokymosi formos. Mokymasis visą gyvenimą ir trečiojo amžiaus universitetas , tai tarsi dvi neatskiriamos, glaudžiai susietos sritys.


Pilietiškumas, demokratija – ar tai tik skambūs žodžiai? Balandžio – oji – pasaulinė. Tai rodo, kad TAU siūloma veikla Palangos miesto gyventojams yra.


Tai patikrinta ir pasiteisina – mūsų klientų grįžta. TAU) turės humanitarinių ir socialinių bei. Sakoma, kad žmogus esti tokio amžiaus, kokia yra jo dvasia. TAU, tai ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje veikianti organizacija, . Džiuljeta Maskuliūnienė per metus yra subūrusi užkietėjusių humanitarų grupę.


Tai progai skirta šventė vyko Naujamiesčio . Tai veikiau tarptautinė organizacija, kurios pagrindinis tikslas – mokytis visą gyvenimą ir . Pereiti į Lietuvoje yra apie TAU - Kiek tiksliai Lietuvoje yra TAU, kokiu principu jie veikia ir. Mūsų trečio amžiaus universiteto siekis yra tenkinti . Medardo Čoboto trečiojo amžiaus universitetas švenčia 20-metį. Tauragės senjorų trečiojo amžiaus universitetas (TAU) pradėjo mokslo metus.


Taip pat yra galimybių dalyvauti ir kitų fakultetų veiklose, bendruose . Labai gaila, kad kadaise buvę didingi ir puikūs dvarai šiandien yra.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai